Amfi Kreativ søker Art Director

Foto: Amfi Kreativ
Foto: Amfi Kreativ
Se nøkkelkompetanse

Amfi Kreativ er Olav Thon Gruppens eget reklamebyrå. Vi er et fullservicebyrå bestående av 40 dedikerte og dyktige mennesker som lager kommunikasjon for et av de mest spennende konsernene i Norge. Olav Thon Gruppens viktigste forretningsområder er eiendom, hotell og kjøpesenter. Byrået har spisskompetanse på kjøpesenter og betjener flere av de største og mest profilerte sentrene i landet.


Vi søker en erfaren, iderik og formsterk AD til å videreutvikle vårt kreative produkt. Du vet hvordan man skaper effektfull kommunikasjon i dagens mediebilde og du er nysgjerrig på hva som skjer rundt neste sving. Er du i tillegg en person som tar ansvar, blir lyttet til og har stor gjennomføringsevne, ja da er det kanskje deg vi leter etter.

Vi søker deg som har erfaring fra tilsvarende rolle, og som i dag jobber som AD i et byrå. Du er sterk på idé og konsept, men også fokusert på detaljer i den kreative prosessen. Du er en lagspiller som er trygg på egne ferdigheter og evner å gjøre andre rundt deg gode.
Din styrke er å skape gode konsepter og få dem til å skinne, både i tradisjonelle og digitale kanaler.

Hos oss i Amfi Kreativ vil du få jobbe med mange og varierte forretningsområder konsernet er involvert i, og du vil være med å utvikle ideer og konsepter for noen av de største kjøpesentrene i Norge. Vi er et fullservice byrå som ser på kommunikasjon i et 360 graders perspektiv og jobber på alle flater i alle kanaler avhengig av hva som gir størst effekt. All reklame vi lager skal være strategisk forankret med et godt og kreativt konsept i bunn.

Vi trenger med andre ord en igangsetter som er genuint opptatt av fag, har et moderne og godt utviklet reklamesyn og som evner å utfordre oss og våre kunder med sine orginale ideer.

Høres dette ut som deg?

For spørsmål om stillingen ta kontakt med Nejra Kudra eller send oss din CV og søknad via linken i utlysningen snarest.
Del artikkelen

Kontaktpersoner