Centerteam søker prosjektleder - vikariat

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Centerteam Reklamebyrå er et fullservice reklamebyrå som har spesialisert seg på kjøpesenter og retail. Byrået har kontorer i Oslo, Trondheim, Stockholm og Tallinn, og her finner du 40 engasjerte ansatte som har bred erfaring innen reklame, konseptutvikling, innholdsmarkedsføring, sosiale medier og performance.


Centerteam Reklamebyrå søker en prosjektleder til et halvt års engasjement for å holde i våre kundeleveranser. Det innebærer å være kontaktpunkt mellom våre kreative og produserende ressurser og sørge for fremdrift i henhold til plan, kvalitet i leveransene og god dialog med kundene og blant dine kolleger. Våre leveranser er konsepter, kampanjer magasiner, digitale kampanjer m.m. Blant dine kolleger finner du tekstforfattere, innholdsprodusenter, designere, performance-medarbeidere og kunderådgivere.

Vi ser etter deg som har jobbet som prosjektleder i byrå eller i markedsavdeling, gjerne med retail eller liknende. Du må ha erfaring fra å jobbe i liknende rolle, og vi tror du har høyere utdanning innen markedsføring, prosjektledelse e.l.

Som person er du utadvendt, strukturert og opptatt av å gjøre en forskjell for kunder og kolleger. Du må ha interesse for økonomi og systematiske prosesser og trives med å kommunisere gjennom tekst, regneark og dialog.

Hos oss vil du få jobbe tett med våre kunder og få innsikt i deres målsetninger og metoder for å lykkes som markedsførere og merkevarer. Vi er en ung og aktiv gjeng som trives i sammen og passer på hverandre.

Stillingen er et 6 måneders engasjement, og det er gode muligheter for videre muligheter i byrået.

Søk på stillingen via lenken på denne siden. Har du øvrige spørsmål til stillingen kan du kontakte Ole eller Camilla i MB Flex. 


Del artikkelen

Kontaktpersoner