Computas søker Direktør digital forretningsrådgivning

Vi er på jakt etter en leder som vil ta ansvaret for å bygge opp og videreutvikle vårt tjenestetilbud innen digitale innovasjonsprosesser som skal gi bedre verdiskapning, kundeopplevelser og forretningsmodeller.

  • Computas Henrik og Eivind
Foto: Computas
Foto: Computas

Computas har en ledende posisjon i Norge som leverandør av nasjonale- og forretningskritiske IT-systemer for noen av Norges største virksomheter og offentlige institusjoner. Fra innsiden ser vi et stort potensiale i å bidra med digitale innovasjonsprosesser, tjenesteutvikling og bedre brukeropplevelse for våre kunder, og vi har derfor store ambisjoner om ta en ledende posisjon innen digitalisering og tjenesteutvikling i Norge.


Rollen blir en sentral ambassadør, innovatør og strategisk rådgiver i digitale innovasjonsprosesser hos våre kunder, og du vil lede strategiske oppdrag inn mot våre oppdragsgivere. Det blir din oppgave å oversette kundenes forretningsmål og innrette prosessene, teknologien og organisasjonen for å skape en god digital kundeopplevelse.

Du vil være en del av Computas sin ledergruppe, med et operativt ansvar for bygge opp strategisk forretning og rådgiving.

Du vil få ansvaret for å posisjonere vår kompetanse og våre tjenester i markedet, bringe vår stemme og våre perspektiver inn i styrerommene til eksisterende og nye kunder og du blir ansvarlig for å synliggjøre hvordan Computas kan spille en viktig rolle i den digitale forretningstransformasjonen våre kunder skal gjennom.

Du vil få mandatet til å definere vår interne strategi og lede arbeidet med å rekruttere og utvikle fagressursene i enheten og sørge for at vi har en attraktiv kompetanse i selskapet som møter våre kunders etterspørsel.

Vi ser etter en sterk, tydelig og erfaren leder med faglig pondus og sterk interesse for digitalisering og innovasjon. Vi tror du har bakgrunn fra en strategisk tung leder- og rådgiverrolle i et digital design- eller teknologimiljø, eller at du har sittet i førersetet på digitale transformasjonsprosesser hos en større merkevarebedrift. Det er viktig at du har erfaring fra å rådgi på toppleder-nivå og vi tror du har erfaring med å lede tunge fagspesialister både innen teknologi og UX/design. Du har dokumentert erfaring med å selge digitale rådgivingsoppdrag. Du har en tydelig forretningssans, trives med en eksponert ”utenriksminister-rolle” og du har en trygg og god lederstil.

Ta kontakt med Henrik Sandberg eller Eivind Ruud Johnsen i Mediabemanning, eller Trond Eilertsen i Computas for mer informasjon om stillingen. Vi vil gjerne ha din søknad snarest.

Søk på stillingen


Kontaktperson