Creuna søker markedsassistent i deltidsstilling (engasjement)

Studerer du teknologi, markedsføring eller reklame? Få superfart på din karrierestart mens du studerer!

Det er god plass til deg i sofaen vår
Det er god plass til deg i sofaen vår
Se nøkkelkompetanse

Creuna kombinerer smart tenkning, kreativitet og teknologi. Det gjør vi ved å sitte ved samme bord – designere, kreatører, analytikere, utviklere, strateger, byråkunder og sluttkunder. Målet er å skape gode opplevelser med reell verdi både for våre kunder og våre kunders kunder.

Vi er 120 dyktige og ambisiøse fagpersoner i Norge som hver dag lar oss motivere av å skape gode merkevareopplevelser og løsninger. Sammen med kolleger i Sverige, Danmark og Finland utgjør vi et av de sterkeste miljøene i Norden.


I Creuna lager vi spennende historier, presentasjoner og materiell som kommuniserer hva vi gjør for våre kunder og hvordan vi kan hjelpe selskaper og organisasjoner med å kommunisere gjennom teknologi, innsikt og kreativitet. 

For å være sikre på at våre historier når ut trenger vi hjelp av deg som er interessert i det vi driver med, og som kan hjelpe oss med at materiell og kommunikasjon blir tilgjengelig i de rette kanaler. Dette innebærer å jobbe med forberedelse av kundepresentasjoner og seminarer, gjennomføre publisering, utsendelser, CRM-arbeid og i sosiale medier. 

Vi ser etter deg som:

  • Er skikkelig flink med minst et presentasjonsverktøy som f.eks. Prezi, Keynote eller Powerpoint
  • Skriver raskt med godt og kommersielt språk
  • Er serviceorientert, glad og ivrig
  • Studerer teknologi, kommunikasjon, markedsføring e.l. på høyskole- eller universitetsnivå

Rollen er et engasjement som tilsvarer ca 50% stilling, og passer godt for deg som i løpet av neste år skal levere Bachelor- eller Masteroppgaven din.

Rett kandidat vil få ta del i interessante prosesser innen kommunikasjon og markedsføring i et ledende tverrfaglig byråmiljø. Vi har kultur for å ta i mot og jobbe med unge og ambisiøse kandidater som får med seg utvikling og læring i jobben.

Dersom denne rollen passer for deg oppfordrer vi deg til å søke via lenken på denne siden. Vi vil følge opp søkere fortløpende.

Del artikkelen

Kontaktpersoner