Ernö søker Performance Marketing Manager

Foto: Ernö
Foto: Ernö

Ernö ble startet i august 2006 av fem erfarne reklamefolk. I dag er vi over 20 ansatte og holder til i eget hus på Rodeløkka.

Ernös forretningsidé er nært knyttet opp til våre kunders målsetninger. Vi skal utvikle strategier og kommunikasjon som hjelper våre kunder med å nå sine mål, enten disse er knyttet til omdømme/merkevaremål eller taktiske salgsmål.


Ernö er et fullservice reklamebyrå som jobber med en rekke av landets ledende annonsører som bl.a. Posten, Bring i Norden, Fjordland, Gjensidige, Dagens Næringsliv, Hafslund Strøm og OBOS Ulven. 

Nå søker vi etter en performance marketing manager som kan prosjektstyre og følge opp kampanjer i kanaler som Facebook, Instagram, Snapchat, YouTube og Google.

Vi ser etter deg som er en dreven, nøyaktig og resultatorientert Performance Marketing Manager og som kan planlegge, gi råd, kvalitetssikre og følge opp kampanjer i kanaler som Facebook, Instagram, Snapchat, YouTube og Google for våre kunder. Vi ønsker at du skal være en pådriver for fagfeltet for nye og eksisterende kunder og ta prosjektledelse for disse prosjektene. Du bør kunne utføre resultatanalyser og løpende gi evalueringer av KPIer, og på bakgrunn av dette være en trygg optimaliseringsrådgiver.

Sammen med kundenes mediebyrå vil du jobbe med detaljorientert medieplanlegging for sosiale medieaktiviteter tett opp mot våre kreatører og designere for å sikre optimalisering i tekst og form. Utover å ha god forståelse for dynamikken i kommunikasjon på sosiale medier, kreves det inngående erfaring med annonsestyringsystemer for Facebook, Google og andre plattformer samt god innsikt i Google Analytics. Det er også en fordel om du behersker tekst og de viktigste Adobe-verktøyene (Photoshop, Illustrator, osv.).

Hva kan vi tilby?

• Du vil få en sentral rolle i å bygge opp og videreutvikle vårt performance-miljø
• Du vil jobbe tett med de fleste av byråets disipliner og fagområder, og prosjektlede og rådgi kundene
• Du vil også være en ressurs for kreatører og designere i byrået for å sikre optimalisering på tekst og form, A/B-testing osv
• Hyggelige og dyktige kolleger
• Fri på bursdagen

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med Nejra Kudra, eller send oss din CV og søknad via linken i stillingsannonsen. Søknadsfrist: Snarest

Del artikkelen

Kontaktpersoner