For mediebyrå søker vi Digital Manager- engasjement

Del artikkelen

MB Flex leverer vikarer og freelancere inne fagfeltene kommunikasjon, markedsføring og medie- og innholdsproduksjon. Vi er tett knyttet til vårt morselskap Mediabemanning og arbeider både med egne og felles kunder. Til freelancere og kandidater tilbyr vi en tjeneste som gjør det enkelt for freelancere og fagpersoner å finne ledige oppdrag og engasjementer. For bedrifter som trenger kompetanse og kapasitet muliggjør vi fleksibilitet og ny utvikling gjennom et stort nettverk av kandidater og freelancere.


Har du erfaring med digitale annonsenettverk og kanaler? På vegne av vår oppdragsgiver søker vi en operativ Digital Manager som har god erfaring med AdWords, Google Analytics, søkemotoroptimalisering (SEO), og Microsoft Excel.

Du må være analytisk og over gjennomsnittet interessert i digital markedsføring, og i rollen som Digital Manager vil du bli en spesialist som jobber målrettet med kundens søkekontoer. Du vil jobbe i et tverrfaglig mediebyrå med engasjerte og kunnskapsrike ledere og kolleger. Sammen med dyktige programmerere, designere, strateger og rådgivere vil du være med på å utgjør en slagkraftig kombinasjon.

Vi tror du har erfaring fra søkebyrå eller liknende miljøer.

Stillingen er et fulltidsengasjement med varighet på minimum 3 måneder, med rask oppstart. Vår oppdragsgiver holder til i lokaler sentralt i Oslo.

Høres dette spennende ut? Meld din interesse her på siden med en kort søknadstekst. Sørg for at din profil er oppdatert med CV, relevante ferdigheter og eventuelle arbeidsprøver.

 

Søk på stillingen


Kontaktperson