FRANK søker strategisk rådgiver

Selskapet står foran en rekke spennende endringer i tiden fremover, og vi søker nå en rådgiver med god merkevareforståelse, en som kan bidra til å videreutvikle selskapet sammen med oss.

  • FRANK
Foto: FRANK
Foto: FRANK

Frank er et reklame- og designbyrå med kontor i Oslo og København. Med en helhetlig og effektiv tilnærming til våre kunders problemstillinger utvikler vi verdiskapende kommunikasjon på tvers av flater og kanaler.


Vi ser etter deg med god erfaring i å drive gjennom strategisk viktige kommunikasjonsprosesser. Du vet hvordan man utvikler og posisjonerer merkevarer og skaper konkurransekraft. Du er en faglig sterk person med etablert kunnskap om markedsføringens grunnprinsipper, og har god kunnskap om hvordan våre oppdragsgivere kan kommunisere gjennom etablerte og nye kanaler. 

Vi tror du har erfaring fra en rolle som rådgiver i et design-, reklame- eller kommunikasjonsbyrå, eller at du kommer fra en markedssjefstilling hvor du har skapt fenomenale resultater i tett samarbeid med ulike byråer.

Det er avgjørende at du engasjerer deg i å bygge egen kundeportefølje gjennom å selge byråets tjenester som grunnlag for å lykkes i egen posisjon. Du må trives med et høyt tempo og motiveres av å finne og vinne business, samt bygge oppdragsmengde hos både nye og eksisterende oppdragsgivere. Du må være kommersielt sterk og en god relasjonsbygger. Det er viktig at du har erfaring fra å lede oppdragsgivere og kreatørteam gjennom viktige prosesser. Er du rett person vil du få en sentral rolle i vår videre vekst og utviklingen.

Ta kontakt med Henrik Sandberg eller Eivind Ruud Johnsen i Mediabemanning for mer informasjon om stillingen. Ønsker du å vise interesse for denne stillingen kan du søke via lenken på denne siden. Søknadsfrist er snarest. Vi behandler søkere fortløpende, så det er ingen grunn til å vente med å vise din interesse.  

Søk på stillingen


Kontaktperson