Get søker markedssjef

Vi ser etter en faglig sterk markedssjef med inngående forretningsforståelse, og som er genuint opptatt av å skape god og effektiv kommunikasjon av Gets produkter og tjenester.

  • Get markedssjef
Vil du jobbe i en organisasjon som brenner for de beste produktene innen bredbånd, digital-TV og mobil? Foto: Get
Vil du jobbe i en organisasjon som brenner for de beste produktene innen bredbånd, digital-TV og mobil? Foto: Get

Get er et meget spennende selskap som tilbyr bredbånd, mobil og digital-TV tjenester i det norske privatmarkedet, med cirka 500.000 tilknyttede hjem. Over 1 million brukere benytter tjenester fra Get hver dag. Get har vært vekstvinner i Norge 7 år på rad, og har vunnet en rekke «best-i-test-priser» for innovative produkter og god service. Vi jobber kontinuerlig med nye og spennende produkter.  

Get er en del av TDC Gruppen som er blant de største i Norden på TV, bredbånd og mobiltelefoni. I Norge er Get TDC vel 900 ansatte som er brennende opptatt av å skape de beste kundeopplevelsene for både privat- og bedriftskunder i Norge.  


For å lykkes i rollen bør du ha både en analytisk, strategisk og en kreativ tilnærming til hva kundene har behov for. Du må forstå både de rasjonelle og emosjonelle verdiene for hvorfor kundene skal velge Get, og hvordan vi kan bety mer i folks hverdagsliv. 

Du vil få hovedansvar for samarbeidet med våre kreative byråer og du er god på å omsette forretningsstrategier til kreativ og effektiv kommunikasjon. Du vil jobbe mye med merkevareutvikling og utvikling av kommunikasjonskonsepter på tvers av alle Get sine produktområder. 

Du er god på å forvalte innsikt og data, og på å tilpasse og differensiere kommunikasjonen til ulike målgrupper. I tillegg vil du samarbeide tett med vår avdeling for produktutvikling. Det er derfor en stor fordel om du har erfaring med digitale innovasjons- og produktutviklingsprosesser, samt at du trives med å jobbe operativt med prosjektstyring og implementering av markedsstrategier.

Vi tror du har erfaring fra en markedsorganisasjon eller et miljø som jobber med både massekommunikasjon, digital kommunikasjon og digitale innovasjonsprosesser. Vi ser etter deg med et klokt kommersielt hode, strategisk god og relevant erfaring og høy gjennomføringskapasitet. Vi tror du kan sitte i en markedssjef stilling i et teknologiorientert miljø i dag, eller i en rådgiverrolle i et byrå som jobber med både markedskommunikasjon og med digitale innovasjonsprosesser.

Stillingen rapporterer til markedsdirektør og vil sitte sammen med dyktige og hyggelige kolleger i flotte og moderne lokaler i Nydalen i Oslo.

Dersom du er interessert i stillingen så send oss CV og søknad via søkeknappen på denne siden snarest, eller ta kontakt med våre rådgivere Henrik eller Eivind i Mediabemanning.

Søk på stillingen


Kontaktperson