GET søker prosjektleder marked - Smarte Hjem

Foto: Get
Foto: Get
Se nøkkelkompetanse

Get er et meget spennende selskap som tilbyr bredbånd, mobil og digital-TV tjenester i det norske privatmarkedet, med cirka 500.000 tilknyttede hjem. Over 1 million brukere benytter tjenester fra Get hver dag. Get har vært vekstvinner i Norge 7 år på rad, og har vunnet en rekke «best-i-test-priser» for innovative produkter og god service. Vi jobber kontinuerlig med nye og spennende produkter.  

Get er en del av TDC Gruppen som er blant de største i Norden på TV, bredbånd og mobiltelefoni. I Norge er Get TDC vel 900 ansatte som er brennende opptatt av å skape de beste kundeopplevelsene for både privat- og bedriftskunder i Norge.  


Get skal nå styrke sin satsning innen Smarte Hjem der man skal tilby tjenester som for eksempel kollektiv brannvarsling hvor styret til enhver tid har full oversikt over status på brannsikkerheten i boligselskapet. Smarte Hjem er i en utviklingsfase, hvor porteføljen kommer til å utvides med flere produkter og tjenester i 2018. For å styrke satsningen, søker vi nå etter en Prosjektleder marked – Smarte Hjem, som blir en viktig ressurs i utviklingen og forvaltningen av kommunikasjon samt markedsmateriell for hele forretningsområdet, Smarte Hjem.

Vi ser etter deg som ser på det å skape gode brukeropplevelser som det viktigste du gjør. Vi tror du er innovativ og liker å jobbe smidig. Som prosjektleder er du et bindeledd mellom marked og produktavdelingen, og har gode evner til å få tekniske spesifikasjoner til å bli enkelt forklart for eksisterende og nye kunder. Vi er opptatt av at du som prosjektleder ser samlet på kundens behov, vår markedssituasjon og Gets mål for å skape best mulige resultater.

Stillingen rapporterer til markedssjef i Get, og har et tett samarbeid med produktsjefen for Get Safe og hele Smarte Hjem-miljøet.

Vi ser gjerne at du har erfaring fra kampanjemarkedsføring, CRM og digitale kanaler. Det er en fordel med erfaring fra lignende bedrifter, forbrukerteknologi og godt etablerte merkevarer og produkter. Du vil jobbe tett på merkevare og kampanjer, og det er en stor fordel om du trives med å lage og tilpasse markedskommunikasjon som nyhetsbrev, bannere, SoMe og brukermanualer.

Vi ønsker at du har egendriv, er dedikert og liker høyt tempo. Det er viktig for oss at du trives med å jobbe både selvstendig og i team for å nå felles prioriteringer og målsettinger. Vi behøver en strukturert, interessert og tydelig kollega som trives med å jobbe i et større selskap og ha bred kontaktflate mot forskjellige fagmiljøer og avdelinger. Du blir en aktiv bidragsyter i vårt fagmiljø, og vil bidra med å identifisere nye muligheter for selgerne, salgskanalene samt hos nye og eksisterende kunder.

Vi søker deg som har:

• Gode prosjektlederegenskaper
• Erfaring med Adobe-pakka
• Gode kommunikasjonsevner
• Kunde- og markedsfokus
• God teknisk forståelse

Søknadsfrist for denne stillingen er snarest og vi behandler kandidater fortløpende. Vår anbefaling er at du viser din interesse så snart som mulig. Vennligst søk via lenken på denne siden.

Har du øvrige spørsmål knyttet til stillingen kan du kontakte våre rådgivere Eivind Ruud Johnsen eller Anna Blom Rian i Mediabemanning.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Del artikkelen

Kontaktpersoner