Gullfunn søker e-commerce ansvarlig

Vil du bli e-commerce ansvarlig for en av landets ledende gullsmedkjeder? Gullfunn ser etter deg som har erfaring fra nettbutikk eller digitale publiseringsverktøy, og som har jobbet med SEO, SEM, Gooogle Analytics og sosiale medier. Dette er med andre ord ikke fremmed for deg.

 

  • Gullfunn
Foto: Aksel Jermstad
Foto: Aksel Jermstad

Gullfunn AS eier smykkekjedene Gullfunn og Juvelen. Vi har totalt 40 egeneide butikker, 12 franchise-butikker og til sammen 240 ansatte. Vi har også nettbutikker. Gullfunn er en av landets ledende gullsmedkjeder og har lang tradisjon som faghandel innen gullsmed- og urmakerfaget. Dette i kombinasjon med fokus på mote, gjør oss i stand til å tilby et bredt spekter av produkter av god kvalitet, og til konkurransedyktige priser.


Til rollen som e-commerce ansvarlig ligger ansvaret for gullfunn.no og juvelen.no. Konkrete oppgaver vil være å legge inn produkter og tekster, tenke ut konsepter og kampanjer, utvikle nettbutikkene og bidra til budsjettoppnåelse. Det er en fordel om du kan lage enkle bildeproduksjoner til nett på egenhånd. Du får også operativt ansvar for sosiale medier sammen med markedskoordinator, ansvaret for kundeklubb og for kundeservice via nettbutikken. Markedsavdelingen, som du skal være en del av, samarbeider med mediebyrå for bruk av adwords blant annet.

Vi ser etter deg som mestrer å tenke frontend/kundeperspektiv fremfor alt, og er nysgjerrig på analyse av brukeradferd og annen innsikt. Du trigges å jobbe med digitale løsninger og er nysgjerrig på utvikling av teknologi. Du jobber både kreativt og strategisk, og har lyst til å bidra slik at gullfunn.no blir best i bransjen.

I Gullfunn får du jobbe i et lite miljø hvor din stemme blir hørt, hvor din kompetanse blir verdsatt og hvor du får være med på å skape noe. Du vil bidra, ikke bare på ditt fagfelt, men også for totalen. Det forventes at du er proaktiv for å videreutvikle nettbutikkene. Markedsavdelingen består av et team på seks personer. 

Høres dette interessant ut, så send din CV og søknad via søkeknappen på denne siden. Har du spørsmål kan du ta kontakt med Eivind eller June i Mediabemanning.

Søk på stillingen


Kontaktperson