Hyper søker strategiske rådgivere

Hyper vokser og styrker sitt rådgiverteam ytterligere. Vi ser etter strategiske rådgivere som evner å integrere kommunikasjon med tjenesteutvikling, som evner å se muligheter der teknologi møter forretningsutvikling og kommunikasjon, og som kan lede og bistå i endringsprogrammer.

  • Hyper
Foto: Hyper
Foto: Hyper

Hyper doesn’t belong to either the marketing talkin’, design lovin’, business consulting or digital solve-it-all - category. We see no boundaries between marketing and improving the total customer experience of a product or service.

Hyper is a part of a new breed of agencies with a human first mindset combining business strategy with technology, customer experience, organization development, design thinking, branding and communication. Usually a client will look for help on strategy in one place, the creative concepts somewhere else and finally the production at a third place. At Hyper we are closing the gap between thinking and making.


Du trives i skjæringspunktet strategi, teknologi, design, kundeopplevelse og kommunikasjon, og ser som din fremste oppgave å realisere verdi for dine kunder. Du har erfaring fra å lede forretnings- og kommunikasjonsstrategiske prosesser hos større virksomheter, du drives av både å utvikle og implementeres strategier og du har erfaring med å lede digitale transformasjonsprosesser.

Vi ser etter deg som har erfart at innsikt og forretningsforståelse, i kombinasjon med teknologi, kreativitet og god kommunikasjon - skaper gode løsninger som bygger merkevare og utvikler forretning på en mer effektiv måte enn tradisjonell massekommunikasjon. Om du i tillegg har erfaring fra å være rådgiver og jobbe med kundeutvikling vil det være en stor fordel.

Her hos oss i Hyper vil du få jobbe i et av Norges ledende strategi-, teknologi- og kommunikasjonsmiljøer, med kunder som utfordrer oss hver eneste dag og med utviklere og kreatører som lager løsninger vi før bare drømte om.
Ønsker du å jobbe strategisk og samtidig realisere strategien i løsninger som skaper resultater, er Hyper miljøet for deg.

Er du nysgjerrig på oss og rollen, eller har du lyst til å bli en del av oss vil vi gjerne at du tar kontakt med Henrik eller Nejra i Mediabemanning. 

Ønsker du å søke på stillingen, gjør det via linken på denne siden.

Søk på stillingen


Kontaktperson