itch Design søker leder grafisk design

Byrå med ryggrad søker leder for visuelt design.

  • Itch Design
Foto: Itch Design
Foto: Itch Design

Itch is a new lab and studio in Sweden and Norway. We work closely with clients, innovating business models, products, services and communication. From trend analysis and user insights to prototypes and detailed visualisation. Everything we do is centered around user experience and customer value.

Itch has gathered a multi-talented group of designers, concept developers, strategists and creative technologists. We are passionate and playful, with specialists and generalists working together across disciplines. Our purpose is to create meaningful user experiences that drive and grow business for our clients.

Itch is part of the Acando Group, one of Europe’s leading consulting firms with over €200 million in sales and 1,600 employees across five countries. Acando is listed on the Nasdaq Stockholm exchange.


Vi skal bygge videre på en kultur som tar innovasjon, nytenkende produktdesign og vakkert design ut til modige kunder som ikke vil ta til takke med godt nok. Vi har miljøer for bl.a. IT og IoT på ”huset”, solid back-end og et utrolig godt utgangspunkt for å bygge et miljø som skal våge mer, lage mer og vinne mer!

Vi ser etter fagpersonen og lederen som løfter estetikk og følelser inn i designprosessene, og som er en sterk faglig leder for et team som ikke er redd for å legge ære i jobben sin. Du vil være en selvsagt del av vår ledergruppe og en av våre viktigste ressurser i strategiske prosesser med våre kunder.

Du har jobbet med identitet og strategisk design i en årrekke og utviklet deg til å bli en trygg fagperson som skaper kreativitet og engasjement i ditt arbeidsmiljø. Det er en fordel om du har erfaring som fagansvarlig og/eller med personalansvar for flere designere. Vi tror du har jobbet tverrfaglig, eller at du er klar for å bli en del av et miljø som behersker flere designdisipliner. Uansett må du kunne vise til god erfaring med kundeansvar og større leveranser til mellomstore og store kunder.

Du er naturligvis orientert mot det digitale selv om du også interesserer deg for og behersker flere flater. Kunnskap og nysgjerrighet for teknologi og digital produktutvikling er en stor fordel.

Hos itch blir du med på å bygge opp et byrå som skal utpeke seg gjennom klokt og modig håndverk, og du vil få stort handlingsrom og ha svært gode ressurser til rådighet. Du blir en del av vårt lederteam og vil få et særskilt ansvar for å utvikle og bygge opp avdelingen for Design. Sammen skal vi bygge itch, og du må virkelig ha lyst til å bidra med faglig inspirasjon og utvikling, ledelse, salgsinnsats og kundearbeid.

Vekker dette nysgjerrigheten hos deg? Ta kontakt med Ole A. Janzso i Mediabemanning eller Eirik Norman Hansen i itch for en hyggelig prat

Søk på stillingen

Recruitment_versOslo from itch on Vimeo.


Kontaktperson