Konsis søker leder til digital avdeling

Vi skal styrke vårt digitale tjenestetilbud både faglig og kommersielt, og ser etter en leder som har erfaring fra en rolle som rådgiver/konsulent i den digitale delen av kommunikasjonsbransjen.

  • Konsis
Foto: Konsis
Foto: Konsis

Konsis er et grafisk produksjonsbyrå som siden 1992 har levert skreddersydde løsninger av høy kvalitet innenfor trykk, design og foto.

I våre 3500 kvadrameter store lokaler sentralt i Oslo har vi bygget opp et lønnsomt og komplett grafisk hus bestående av 40 dedikerte medarbeidere, en topp moderne maskinpark for digitaltrykk, offset- og storformatproduksjon i tillegg til et design- og kommunikasjonbyrå i kraftig vekst.


Vi tror du har bakgrunn fra et digitalt orientert reklame- eller designbyrå, fra et produksjons- eller performancemiljø, eller du har ledet en digital inhouse-avdeling hos en annonsør. Det er en fordel om du har relevant utdannelse og ledererfaring, men det viktigste er at du er en entreprenør, har god forretningsforståelse, er en god digital strateg og konsulent og er kommersielt orientert. Du må ha ambisjoner om å bygge et godt team som skal være en solid og lønnsom avdeling. Du må også være engasjert i å bidra til å videreutvikle et godt og robust tjenestetilbud på vegne av Konsis.

Kundene våre er både store markedsavdelinger, små og mellomstore bedrifter og noen byråer hvor vi samarbeider om totalleveransen til kundene. Vi ser for oss at avdelingen skal levere digitale tjenester i spennet websider, digitalt kampanjemateriell, SoMe- og performancetjenester og eventuelt lette CRM-tjenester. Hvordan vårt tjenestetilbud vil se ut etter hvert vil være avhengig av hvordan du ønsker å utvikle dette.

Du vil få hovedansvaret for å posisjonere våre tjenester tydeligere i markedet og for å øke oppdragsmengden hos både eksisterende og nye kunder. Du vil bli ansvarlig for digital strategi og løsninger på de prosjektene vi jobber med. Du vil jobbe tett med kundene våre med å finne gode digitale løsninger på ulike og komplekse problemstillinger. Rollen vil få personal- og resultatansvar.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Mediabemanning ved Eivind Ruud Johnsen eller Henrik Sandberg. Vi vil gjerne ha din søknad via linken på denne siden innen 5. august.

Søk på stillingen


Kontaktperson