Les vårt siste nyhetsbrev

Her kan du lese vårt siste nyhetsbrev og melde deg på for å få nyheter om bransjen, stillinger og arbeidsmarkedet.

Les vårt siste nyhetsbrev
Les vårt siste nyhetsbrev

 
 

Flere jobber enn før

Vi starter høsten med flere stillinger enn noen gang tidligere. Dette forteller at det går bra i reklame- og kommunikasjonsbransjen, og at kompetansen som våre kandidater sitter på er stadig mer attraktiv. Det er spesielt byrå- og konsulentmiljøene samt fagmiljøer for kommunikasjon/markedsføring og digitalisering hos annonsørene som vokser og trenger mennesker.

Vi ser både etter folk som har lang erfaring fra forretningsutvikling og deg som behersker de nye fagområdene innen design, kommunikasjonsutvikling eller analyse og automatisering.

Det er en god periode for fagfolk å sjekke ut muligheter i nye miljøer og utvide både sin personlige og faglige horisont.

Hva ser vi etter?

Alle våre kunder er i ferd med å bygge og forme sin organisasjon for å benytte de teknologiske mulighetene bedre og strekke seg videre mot nye løsninger, fagområder og posisjoner. Vi opplever at arbeidsgivere viser stor forståelse for at det er viktigere å ansette mennesker som kan og vil lære, og at grunnleggende kompetanse er utgangspunktet for spesialiseringen som er fremtiden for alle miljøer som jobber med kommunikasjon og markedsføring.

For Mediabemanning har det vært grunnkompetanse eller spesialisering innen fagområdene design, analyse, CRM, programmatisk og sosiale medier/innhold som har hatt stort fokus i den første delen av 2017. Vi ser at dette fortsetter, og oppfordrer både nyutdannede og erfarne fagfolk å oppdatere sin profil med relevant kompetanse slik at vi kommer i kontakt med deg når akkurat du er den vi ser etter.

Prosjektstillinger og vikariater

Endringstakten hos store selskaper spesielt gjør at det åpnes for nye roller og flere kommunikasjonsfolk. Ikke sjelden kommer disse rollene som engasjementer eller vikariater i starten, og de er en spennende vei inn i roller som har stort potensial faglig og for din karriere. Du finner alle våre vikariater og engasjementer blant våre stillinger. Som oftest er det et ønske om rask oppstart, og om du både har kompetansen som etterspørres og kan starte raskt vil du ha gode muligheter til å komme inn til svært attraktive arbeidsgivere.

Velkommen tilbake fra sommer og ferie - fortsatt god august!


Meld deg på vårt nyhetsbrev


 
Aktuelle stillinger

skjermbilde-2017-08-09-kl.-17.46.56
Chess Søker SOME/Content Manager - Vikariat


skjermbilde-2017-08-09-kl.-17.50.30

Skoda søker Markedssjef


skjermbilde-2017-08-10-kl.-14.01.07

EGGS søker lead digitaldesigner


HER KAN DU SE ALLE VÅRE LEDIGE STILLINGER 
Meld deg på vårt nyhetsbrev


Lagre
Lagre
Lagre
Lagre
Lagre
Lagre
Lagre
Lagre
Lagre
Lagre