Los & Co søker Head of Digital Media

Vi ser nå etter en rådgiver for vår satsning innen digitale medier. Som Head of Digital Media vil du få ansvaret for at våre kunder utnytter de digitale og sosiale kanalene best mulig både kreativt, teknologisk og økonomisk. Du vil jobbe tett med kundene for å ivareta og utvikle deres merkevarer og kommunikasjon og sammen med våre kreatører, rådgivere og konsulenter bidra til at de kreative konseptene vi lager, blir distribuert på en best mulig måte.

 

  • Los & Co m/Media Solutions (H + C)
Foto: Los & Co
Foto: Los & Co

Gjennom å forene kreativitet og forretningsforståelse er vår ambisjon å være et av Norges ledende miljøer innen merkevarebygging. Vi startet opp i 2008, og i dag teller vi 63 personer. Los & Co holder til i Skur 41 på Vippetangen i Oslo.

Kompetanseområdet Media Solutions jobber som et moderne in-house media- og digitalbyrå, med konseptutvikling og rådgivning for distribusjon av innhold gjennom bruk av primært digitale og sosiale kanaler, men også gjennom tradisjonelle massekommunikasjons kanaler. Personene her kommer fra mediebyråer, markedsavdelinger, CRM-avdelinger, rene digitale rådgivningsmiljøer og oppstartsvirksomheter.

Media Solutions jobber med rådgivning og planlegging for alle kjøpte, egne og fortjente medier. Vi jobber også med å hjelpe kunder til å oppnå økt synlighet gjennom SEO.


Vi ser etter deg med en sterk digital bakgrunn, med interesse og kunnskap om hvilke muligheter som ligger i teknologi. Du sitter kanskje i et mediebyrå i dag, eller du har en sentral digital rolle i en markedsavdeling eller i et annen teknologimiljø. Du vil jobbe i skjæringspunktet mellom våre andre kompetanseområder innen design og innhold. Det er viktig at du er vant til å jobbe med strategisk rådgivning såvel som taktisk kommunikasjon og merkevareutvikling. I tillegg har du et sterkt fokus på ROI. Du er vant til å jobbe med utgangspunkt i innsikt og analyse når du legger planer, rådgir kundene dine og inspirerer teamene du jobber med, og du er flink til å se det store bildet når du bidrar til å utvikle merkevarer generelt. Vi går ut i fra at du trives med å jobbe på engelsk med enkelte internasjonale kunder.

Du vil blant annet jobbe med følgende arbeidsoppgaver:

•Konseptutvikling for digitale plattformer i samarbeid med kreatører og designere
•Ansvarlig for å styre rådgivning rundt digital innholdsdistribusjon:
-på kanalvalg og uttak
-best practice i sosiale medier
-på valg av tekniskes løsninger/systemer
-på valg av samarbeidspartnere
•Faglig ansvar for SoMe og utarbeide strategier på både et overordnet og et detaljert nivå
•Utarbeide tilbud på Los & Co sine tjenester innen spesielt SoMe-Management til eksisterende og nye kunder
•Være delaktig i Newbuiss-prosesser der det er relevant
•Ansvarlig for korrekt bruk av digitale medier ifht markedsføringsregler gjeldene i de respektive markedene
•Lage og holde foredrag internt og eksternt, og være faglig ansvarlig for digitalt innhold på interne og eksterne arrangementer
•Forstå og være en pådriver for vår kompetanseutvikling innen digital kommunikasjon i kanal og kunne lede arbeidet innen disse fagområdene
•Fungere som brobygger mellom kreatørene og de som jobber med taktisk planlegging og spredning (Community Managers)
•Lede relevante leveranser på vegne av Media Solutions 

Rollen blir en fagleder-rolle i Media Solutions-teamet og vil rapportere til Director Media Solutions Unni-Lovise Godager Berge.

For øvrige spørsmål om stillingen ta kontakt med Henrik Sandberg i Mediabemanning. Ønsker du å vise din interesse ved å sende oss en søknad, gjør det via linken på denne siden. Vi behandler søkere fortløpende, så dersom du synes dette høres interessant ut, gi oss beskjed om det så snart som mulig. Søknadsfrist er snarest.

Søk på stillingen


Kontaktperson