Mediabemanning søker rådgiver

  • Mediabemanning II
Fra presentasjon av Bransjerapporten 2017. Foto: Eivor Eriksen.
Fra presentasjon av Bransjerapporten 2017. Foto: Eivor Eriksen.

Vi i Mediabemanning finner flinke folk innen markedsføring, design, reklame og kommunikasjon. Kundene våre er byråer, mediehus og markeds- og kommunikasjonsavdelinger. Siden 2001 har vi jobbet med rekruttering av fagspesialister, lederutvelgelse og organisasjonsutvikling. Vi er i dag syv ansatte og ønsker nå å finne en ny kollega som kan gå inn i en rådgiverrolle hos oss.


Vi opplever økt etterspørsel etter rekrutteringer i skjæringspunktet teknologi, tjenestedesign og digital produkt- og forretningsutvikling. Miljøer som Management Consulting etablerer egne designavdelinger og designbyråer styrker seg strategisk og teknologisk. Samtidig utvikler mange organisasjoner egne kompetanse- og produksjonsmiljøer. Digitale innovasjons- og produktutviklingsprosesser står sentralt, og investeringsviljen knyttet til dette er høy hos store organisasjoner og merkevarer.

I dette landskapet får vi stadig oftere oppdraget med å rekruttere UX- og UI-designere, tjenestedesignere, digitale grafiske ressurser, forretningsutviklere, prosjektledere, rådgivere og ledere. Vi har utviklet betydelig kompetanse og et omfattende nettverk innen dette feltet, men ønsker å utvide både vår kunnskap og kapasitet ytterligere. Vi ser derfor etter en ny rådgiver som har erfaring fra å jobbe i dette faglige landskapet og som vil ta ansvaret for rekrutteringsprosesser til våre oppdragsgivere.

I Mediabemanning jobber alle teamorientert og med ulike fagområder. Dette betyr at vi støtter, overlapper og hjelper hverandre i alle prosesser – samtidig som alle har ulik spisskompetanse innen de forskjellige kommunikasjonsfaglige disiplinene.

Vi ser etter deg med relevant fagbakgrunn, som har god forretningsforståelse og som er motivert for å jobbe med rekruttering og organisasjonsutvikling. Du må ha et klokt hode, et stort hjerte og du er flink til å drive prosesser. Du er erfaren nok til å være en dyktig rådgiver for ledere og ledergrupper, og du trives med en operativ rådgiverrolle. 

Dersom du ble nysgjerrig på dette så ta kontakt med Henrik, Ole eller Eivind i Mediabemanning for mer informasjon – eller send oss noen ord og en CV via linken.

Søk på stillingen


Kontaktperson