Metro Branding søker Performance Marketing Specialist

Er du en dreven Performance Marketing Specialist? Vi trenger enda en person som kan håndtere kampanjer i Google, Facebook og andre sosiale medier - for våre mange spennende kunder.

Foto: Metro Branding
Foto: Metro Branding
Se nøkkelkompetanse

Metro Branding er et strategisk kommunikasjonsbyrå. Basert på innsikt og strategi utvikler vi sterke markedsføringskonsepter som gir effekt og bygger omdømme. Vi jobber med noen av Norges sterkeste merkevarer, og tilbyr blant annet strategisk kommunikasjonsrådgivning, konseptutvikling, innholdsmarkedsføring, reklame, utvikling av nettsider, apper, animasjon, video og foto. Vi er 32 ansatte i Sandefjord, og søker nå flere flinke medarbeidere til vårt nyåpnede kontor sentralt i Oslo sentrum.


I Metro Branding får du jobbe i et digitalt miljø som tenker i et helthetlig perspektiv. Det handler om mer enn annonsering hos oss. Vi utvikler nettsider, driver med videoproduksjon, utformer digitale strategier og skaper merkevarer.

Det digitale teamet består av webdesignere, videofotografer, tekstforfattere, rådgivere og spesialister på SEO og performance marketing – så du blir ikke alene. Du må likevel kunne jobbe selvstendig, være selvhjulpen og være sulten på å holde deg oppdatert innen fagfeltet sosiale medier og digital performance. Du velger selv om du vil jobbe fra vårt nyåpnede kontor sentralt i Oslo Sentrum eller fra kontoret vårt på bryggekanten i Sandefjord.

Vi ser etter en Performance Marketing Specialist som:

• Kan annonsering og remarketing i Google, Facebook, YouTube, Snapchat og andre sosiale medier til fingerspissene
• Holder seg oppdatert på nye annonseformater og kan benytte verktøy som Facebook Business Manager, Google AdWords og Google Analytics
• Er analytisk og strukturert – analyse og tall styrer dine beslutninger
• Har noen års erfaring fra digitalt mediebyrå eller stor virksomhet med flere konti i AdWords og SoMe
• Er god på skriftlig kommunikasjon og kan skrive feilfritt norsk

Du velger selv om du vil jobbe fra vårt nyåpnede kontor sentralt i Oslo Sentrum (Spaces Oslo) eller fra kontoret vårt på bryggekanten i Sandefjord.

Har du øvrige spørsmål kan du kontakte Eivind eller Anna i Mediabemanning, som bistår med å få på plass rett person til denne stillingen. Du kan også ta kontakt med Paal-André i Metro Branding. Søknadsfrist er snarest søkere vil bli behandlet fortløpende, så du trenger ikke vente med å vise din interesse. Vi ber om at du søker via lenken på denne siden. Vi ser frem til å høre fra deg!

Del artikkelen

Kontaktpersoner