Naug & Venner søker kreativ leder

Foto: Naug & Venner
Foto: Naug & Venner

I Naug & Venner tror vi magien ligger i kreative løsninger basert på grundig innsikt og fundamenterte strategier, uavhengig av kommunikasjonskanaler. Vi tror fortsatt de gode historiene vil vinne hos publikum. Forskjellen er bare at det i dag finnes så mange flere måter å fortelle historiene på.

Naug & Venner AS ble startet 1. februar 2015 i kjølevannet av at verdens største kommunikasjonskonsern, britiske WPP, trakk seg ut av Bates og det norske reklamemarkedet. Vi har siden det høstet kreativ anerkjennelse i byråkonkurranser og havnet på 2.plass i vår kategori i Årets Byrå både i 2016 og i 2017. Vi jobber i dag med kunder som BMW, MINI, Evergood, UiO, PST, TVNorge, NHF, ALI Kaffe, Bavaria, Schibsted og Coop.


Vil du være med å skape vekst og synlighet for Naug & Venner i fremtiden? Kanskje du er vår nye kreative leder?

Vi leter etter en erfaren tekstforfatter som vil få ansvaret for å utvikle, lede og evaluere kreative prosesser hos oss. Du vil også jobbe operativt med idé og konseptutvikling for nye og eksisterende kunder. For oss er det viktig at du er uredd, idérik, tenker konsept og liker å utfordre. Du har en analytisk og strategisk tilnærming, er engasjert i vårt fag og bryr deg om både kreativitet og kvalitet. 

Du har erfaring som tekstforfatter fra byrå, har jobbet med kjente merkevarer og du er kanskje også kreativ leder i dag. Du har solid erfaring med å lede og delta i kreative prosesser, og du har erfaring med å lage kommunikasjon tilpasset den nye digitale hverdagen. Du kjenner de digitale virkemidlene og vet hvordan kanalene spiller på lag. Du evner å identifisere og fortelle gode historier, og du kan dokumentere effekten av dem. Dine selgeregenskaper gjør at du skaper tillit og får gjennomslag overfor kunder. Du må være en utpreget lagspiller som trives både i spissen og som en del av et team.

Du har jobbet med kjente merkevarer, og kan vise til konkrete resultater og anerkjennelse for ting du har gjort. Du er faglig oppdatert og troverdig ovenfor byrået og verden utenfor. Du må være flink til å veilede og inspirere kolleger og kunder, og du må like å skape noe nytt. Du vil få en sentral rolle i byråets videre faglige og kreative utvikling.

Hos oss i Naug & Venner vil du få et inkluderende, jordnært og faglig sterkt arbeidsmiljø. Du vil jobbe med varierte prosjekter for noen av landets mest spennende oppdragsgivere. Vi har fått 2.plass kategorien i Årets Byrå to år på rad og dette gjør oss meget stolte. Vi ønsker å ha deg med på laget og vår videre reise. Er du med?

Høres dette spennende ut? Da vil vi gjerne høre fra deg så snart så mulig.

Ta kontakt med Nejra Kudra eller Henrik Sandberg for mer informasjon om stillingen, eller send oss en CV og søknad via linken i annonsen.


Del artikkelen

Kontaktpersoner