Norsk Topphockey AS søker kommersiell direktør

Vi ser etter en ny leder som vil få ansvaret for å utvikle Norsk Topphockey kommersielt. Dette innebærer arbeid med sponsorer, tilrettelegge for at Norsk Topphockey er et attraktivt sponsorobjekt og å utvikle produkter og aktiviteter rundt ishockeysporten som bidrar til å øke det kommersielle potensialet.

  • Norsk Topphockey
Norsk Topphockey AS søker kommersiell direktør
Norsk Topphockey AS søker kommersiell direktør

Norsk Topphockey AS (NTH) er et kompetansesenter som gjennom tett samarbeid med Norges Ishockeyforbund og klubbene på områdene økonomi, omdømme og sport skal skape vekst og fremgang for norsk ishockey. NTH skal være en nyskapende og innovativ pådriver for å utvikle og samordne nye forretningsmuligheter, herunder utvikle nye, attraktive og lønnsomme produkter og tjenester som kan selges både lokalt og sentralt. Get-ligaen har hatt økt publikumsoppslutning 10 år på rad, og har befestet posisjonen som Norges nest største liga. Med tre flunkende nye og moderne arenaer de neste årene forventes ytterligere vekst og utvikling.


Forhandling, oppfølging og utvikling av TV-avtalen ligger også inn under mandatet til kommersiell direktør. Ny TV-avtale skal forhandles ferdig vinteren 2018, og forhandlingene vil gjennomføres i tett samarbeid med eksperter fra selskapet Commercial Sports Media (CSM). Du vil jobbe tett med de ulike klubbene, med forbundet og med eksisterende og nye sponsorer som ser et potensiale i å bygge merkevare gjennom å knytte seg tettere opp til norsk ishockey.

Vi ser etter en relasjonsbygger og en entreprenør. En kommersielt sterk ressurs med godt nettverk blant markedsdirektører, ledere og sponsorsjefer, en som kan bidra til å skape gode relasjonsarenaer og motivere samarbeidspartnere til å investere i hockey i tiden som kommer. Du er sterk på å selge gode opplevelser og det er en fordel om du brenner for ishockey. Vi tror du sitter i en sentral kommersiell eller markedsorientert posisjon i dag, enten i en større klubb, et særforbund, en sponsororganisasjon eller i en markedsorganisasjon som er engasjert i norsk idrett. Vi tror du bor i Oslo eller omegn, men rollen er fleksibel og du kan derfor godt bo et annet sted i landet.

Vi kan love deg en selvstendig, sentral og svært spennende rolle i en organisasjon med store ambisjoner. Engasjement og entusiasme preger klubbene og apparatet rundt, og vi ser derfor etter en inspirerende ressurs som for alvor kan bidra til å sette norsk ishockey på kartet. For mer informasjon om stillingen kan du ta kontakt med styreleder Dagfinn Reinertsen – dr@norsktopphockey.no - eller Henrik Sandberg. Vi vil gjerne ha søknaden din via linken på denne siden innen 13. august.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Søk på stillingen

Kontaktperson