Nucleus søker to kommunikasjonsrådgivere

Nucleus ser etter to strategisk sterke og operasjonelle rådgivere som har erfaring med utvikling og gjennomføring av kommunikasjonskampanjer.

Foto: Nucleus
Foto: Nucleus

Nucleus er et fullservice kommunikasjonsbyrå med 26 ansatte. Selskapet ble etablert i 1994.

Hos Nucleus får grundige kommunikasjonsløsninger og sprø idéer like stor plass rundt bordet. Det må til om vi skal skape stolte øyeblikk. Vi vet at riktig kommunikasjon skaper resultater. Det er mulig å nå svært mange forretningsmessige mål ved riktig og smart bruk av kommunikasjon, med tydelige budskaper.


Vi trenger flere rådgivere. Vi trenger deg som vet at riktig kommunikasjon skaper resultater, men som ikke er opptatt av om virkemiddelet er tradisjonell PR, sosiale medier, content marketing, reklame, event eller en vippetass. Hos oss er vi nemlig opptatt av å anbefale den strategien og løsningen som gir størst grad av måloppnåelse for kunden.

Du kan derfor like gjerne ha erfaring fra reklamebyrå og digitalbyrå som klassisk PR/kommunikasjonsbyrå. Du bør være selvstendig og ambisiøs. Det å drive mellomstore eller store kundeforhold er noe du ikke er ukjent med.

Kommunikasjonsfaget er i kraftig endring, og det gir enorme muligheter. Faget vil fortsette å endre seg i fremtiden. Du må derfor ikke være redd for å lære deg nye ting, prøve deg på ting du ikke har gjort før og ha interesse for å følge med på hva som rører seg – i faget, i samfunnet og hos kundene.

Vi ser etter deg med både kreative, strategiske og kommersielle egenskaper, som har god digital forståelse og som trives med - og er flink til - å formidle de gode historiene. Du liker å jobbe med flere verktøy i verktøykassen, du trives i møtet med kunden og du har god forretningsforståelse.

Du har et brennende engasjement for kommunikasjon, glad i å kommunisere og liker utfordringer. Du er en tydelig rådgiver når det trengs og en effektiv produsent når det er behov for det.

Hos oss vil du både jobbe i team med erfarne kolleger, og selv få kundeansvar og lede og sette sammen ditt eget kundeteam. Du vil også delta i arbeid med byråkonkurranser og anbud for å vinne nye kunder.

Nucleus er et byrå i solid vekst, har et svært godt sosialt miljø og holder til i nye, lekre lokaler med super beliggenhet rett ved Slottet.

For mer informasjon om stillingen kan du ta kontakt med June K. Ragnif eller Henrik Sandberg i Mediabemanning. Vi vil gjerne ha din søknad via linken på denne siden snarest.

 

Del artikkelen

Kontaktpersoner