Protan søker Content & SoMe Specialist

Vi søker nå en engasjert kollega til å være ansvarlig for sosiale medier og innholdsmarkedsføring.

 
Protan søker Content & SoMe Specialist
Protan søker Content & SoMe Specialist
Se nøkkelkompetanse

Protan AS er et norsk industrikonsern som er verdensledende innen membranteknologi. Vi utvikler og leverer effektive og fremtidsrettede løsninger for tak, ventilasjon, tekniske tekstiler og våtrom.

Hovedkontoret ligger i Drammen. Vi har mer enn 700 ansatte og en samlet omsetning på cirka 1,5 milliarder kroner. Vi har produksjonsenheter i Norge og Polen og er representert i mer enn 30 land. Vårt største forretningsområde er tak og membraner. Vi har også spesialisert oss på å skreddersy ventilasjonsløsninger til gruver og tunneler og tekniske tekstiler til en rekke anvendelsesområder. Protan er samtidig Norges største takentreprenør. Vi eier også Litex, som produserer markedsledende våtromsystemer.


Vi søker deg som er både kreativt og kommersielt anlagt. Du har gode skriveferdigheter og er dyktig til å formidle gode historier i både kortere og lengre formater. Vi har som mål å bli enda flinkere til å fortelle om alt det spennende vi holder på med over hele verden, og du vil være en sentral og viktig bidragsyter i dette arbeidet. Det er et stort pluss om du har erfaring med tilsvarende oppgaver i en markedsavdeling, et byrå eller en organisasjon.

Du har samtidig god erfaring med bruk av digitale markedsføringsverktøy som Facebook Business Manager og Google Analytics, slik at du kan analysere og optimalisere våre aktiviteter for å skape gode resultater.

Hvis du har jobbet med søk, digital distribusjon og annonsekjøp vil det være verdifull kompetanse for oss. Det er selvsagt supert hvis du behersker Photoshop, Illustrator og InDesign og har ferdigheter med videoredigering. 

Dine oppgaver:

 • Produsere og optimalisere innhold til våre plattformer på nett og i sosiale medier, og forbedre disse på bakgrunn av analyser og søkemotoroptimalisering.
 • Utvikle og optimalisere gode og kommersielt effektive landingssider for Protans ulike kampanjer og produkter.
 • Lage innholds- og publiseringsplaner for alle våre flater.
 • Harmonisere og samkjøre nettsider og sosiale medier på tvers av våre ulike markeder, sikre helhetlig kommunikasjon og bidra til at Protan framstår med en tydelig og helhetlig identitet.
 • Bruke analyse og KPI’er aktivt som verktøy for å skape bedre innhold og bedre brukeropplevelser.
 • Være en innholdstrategisk sparringpartner og utvikle godt innhold i tett samarbeid med interne fagmiljøer.
 • Identifisere muligheter for mer effektiv bruk av digitale kanaler.
 • Holde seg kontinuerlig oppdatert på formatendringer, trender og nye plattformer for å bidra til at Protan holde tritt med den raske utviklingen.

Dine kvalifikasjoner:

 • Vi søker etter en person med den gylne kombinasjonen av kreative, strategiske og kommersielle egenskaper, og som har høyere utdanning (minimum 3 år) innen markedsføring og kommunikasjon eller nært beslektede fag.
 • Praktisk erfaring fra digital markedsføring og innholdsproduksjon for web og sosiale medier er en fordel.
 • Du klarer å være både kreativ og strukturert, og er god til å planlegge, prioritere og bidra til gode arbeidsprosesser.
 • Du liker å jobbe både selvstendig og i team.
 • Erfaring med å jobbe i et større publiseringsverktøy er et pluss, vi bruker primært Episerver som CMS, men vi publiserer også i WordPress.
 • God språkfølelse og skriftlig evne til å formulere komplekst faglig innhold på en tiltalende måte.
 • Vi er et internasjonalt selskap, så gode engelskferdigheter skriftlig og muntlig er en selvfølge. Kan du enda flere språk vil det også være et pluss.

Søknadsfrist for stillingen er 21. januar, men vi behandler og intervjuer søkere fortløpende så det er ingen grunn til å vente med å melde din interesse.

Vennligst søk via lenken/søkeknappen på denne siden.

Har du øvrige spørsmål knyttet til stillingen kan du kontakte Anna eller Eivind i Mediabemanning, eller Marketing & Communications Manager Sven Ove Bakke i Protan på mob. 918 28 980.

 

 

 

Del artikkelen

Kontaktpersoner