PwC søker juniordesigner

Vil du være med på å løfte og profesjonalisere PwCs grafiske uttrykk?
Foto: PwC
Foto: PwC
Se nøkkelkompetanse

Vi tilbyr tjenester innen revisjon, rådgivning, regnskap, skatt og avgift til offentlige og privateide virksomheter. Vårt flerkompetansemiljø bidrar til god styring og kontroll hos våre klienter, og forsterker virksomhetens evne til verdiskaping og utvikling.

Hver dag går mer enn 223 000 mennesker i 157 land på jobb for å hjelpe våre klienter til å lykkes. I Norge er vi over 1 650 ansatte ved 30 kontorer.

Våre klienter varierer fra noen av verdens mest komplekse organisasjoner til små og mellomstore lokale virksomheter. Selskapet er i dag mest kjent for sine revisjonstjenester, men ønsker å reposisjonere merkevaren og skape større oppmerksomhet omkring resten av sitt tjenestespekter.


PwC søker en grafisk designer som forstår hvordan god design driver business, og som ønsker å jobbe med designproduksjoner i en av Norges ledende kompetansebedrifter. Du vil blant annet få ansvaret for å løfte og profesjonalisere vårt tilbuds-, markeds- og kommunikasjonsmateriell. Produksjonene hos oss er varierte og mangfoldige, så det er en stor fordel om du er vant til å jobbe bredt med både digitale og analoge produksjoner.

Vi søker deg som kontinuerlig ser etter muligheter for å gjøre forbedringer, som har guts og drive, og som tør å ha meninger om hvordan vårt grafiske utrykk bør være og brukes. Du er opptatt av eget fag, men har samtidig et ønske om å spille kolleger innen andre fagområder gode. Du har også forståelse for at vi lever av å selge vår kunnskap, kompetanse og rådgivningen vi gir til våre kunder. Dette er vårt produkt.

Du bør ha et godt øye for å se tekst og design i sammenheng og bør beherske engelsk som arbeidsspråk. Vi ser for oss at du har en designfaglig utdannelse og har noe erfaring med digital design fra byrå eller en kommersielt orientert markeds- og kommunikasjonsavdeling. Du har god erfaring med Word, PowerPoint, Illustrator, Adobe Photoshop og Indesign.

I PwC blir du del av et utviklende og godt arbeidsmiljø, hvor vi har satt faglig og personlig utvikling i system. Hos oss får du være med på en endringsreise i en avdeling som skal spille i Eliteserien og du får konkurransedyktige betingelser.

Konkrete oppgaver:

· Klargjøring for web, maler, bilder, tekster og lignende
· Designe og ha ansvaret for våre publikasjoner, presentasjoner, annonser med mer
· Støtte opp om events når det gjelder profilering

Kvalifikasjoner:

· Adobe Photoshop
· Adobe Illustrator
· Adobe Indesign
· Office-pakken
· Google docs

Om du har tilleggskompetanse som Adobe Experience Manager, html, css, Brandmaster eller Hubspot er det en fordel.

For mer informasjon om stillingen kan du ta kontakt med June K. Ragnif eller Camilla Bartnes i Mediabemanning. Vi vil gjerne ha din søknad via linken på denne siden snarest og innen 15. desember. Søknader blir behandlet fortløpende.

Del artikkelen

Kontaktpersoner