Re:Media søker Programmatic Manager/Digital Planner

Har du lyst til å jobbe i et tverrfaglig marketing-miljø med spennende kunder, og engasjerte og flinke kolleger? Re:Media forsterker det digitale teamet og søker en Programmatic Manager/Digital Planner.

  • Re:Media
Foto: Re:Media
Foto: Re:Media

Re:Media er et norsk fullservice mediebyrå med 21 ansatte. Vi hjelper våre kunder med alle aspekter vedrørende planlegging, kjøp og gjennomføring av kampanjer i media. Vi ble etablert høsten 2012 og er en del av Schjærven Gruppen. På fire år har vi vokst fra null til over 500 millioner kroner i omsetning.

Det viktigste vi har med oss på denne reisen er menneskene. Uten positive og dyktige medarbeidere med ambisjoner på vegne av våre kunder klarer man ikke å skape noe som helst. Vi jobber systematisk og grundig, og så har vi det moro på jobb. Det er gøy å skape gode resultater.


Du vil blant annet jobbe tett med våre medierådgivere, delta i kundemøter, og jobbe med kunder som for eksempel Get, Fresh Fitness, Hyundai, Amazon Prime Video, Optimera Montér. Vi skal sammen med deg bli enda bedre, lære nye knep og løsninger hele tiden gjennom kursing og faglige diskusjoner.

Ansvarsområder:
- Detaljert planlegging, koordinering og utforming av digitale medieplaner
- Koordinering og oppfølging med reklamebyråer i forhold til materiell og produksjon
- Sette opp, optimalisere og følge opp programmatiske kampanjer
- Kampanjerapportering og analyse av kampanjer for kunder
- Faglig ansvar for programmatic i Re:Media med overordnet ansvar for opplæring av andre og koordinering med DSP`er innenfor feltet
- Rekvirering og booking av kampanjer i Marathon
- Koordinering og oppfølging med Adform på traffic


Du vil jobbe tett med rådgiver på digitale mediestrategier og planer, og være ansvarlig for programmatic strategier for Re:Media sine kunder sammen med digital rådgiver. Du vil også være involvert i newbiz prosjekter gjeldeldende programmatic.

Vi søker deg som
- er analytisk og liker å jobbe med tall
- er detalj- og kvalitetsorientert
- er metodisk og systematisk
- er over snittet opptatt av teknologi
- brenner for fagfeltet søk
- har gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig
- har kjennskap til Adform, DCM, Delta, Appnexus

Vi tror du har noen års erfaring med tilsvarende oppgaver og du kan allerede en god del om digital markedsføring.

Har du lyst å være en viktig bidragsyter både hos oss og for våre kunder, være en god sparringspartner og være med på en spennende reise? Da håper vi å høre fra deg.

Re:Media kan tilby en arbeidsplass med fokus på faglig og personlig utvikling, hyggelig og uformelt miljø med engasjerte, støttende og entusiastiske medarbeidere. Konkurransedyktige betingelser.

Dersom du ønsker å søke på stillingen gjør du det via linken i annonsen. For eventuelle spørsmål, kan du ta kontakt med Henrik eller Anita i Mediabemanning.

Søknadsfrist: Snarest

Søk på stillingen


Kontaktperson