SATS ELIXIA søker prosjektleder CRM - vikariat

Har du erfaring med CRM, e-postmarkedsføring og prosjektledelse?

  • Sats Elixia MB Flex
Foto: SATS ELIXIA
Foto: SATS ELIXIA

Health & Fitness Nordic Group AS (HFN) eier og driver treningskjedene SATS ELIXIA og Fresh Fitness i Norden (Norge, Sverige og Finland). Selskapet eies av ALTOR og TryghedsGruppen. HFN er den desidert største aktøren innen bransjen i Norden og blant de fem største i Europa. HFN omsetter for i overkant av tre milliarder norske kroner fordelt på 200 klubber med en medlemsmasse på rundt 550.000 og ca. 8.000 ansatte.


Vi ser etter en prosjektleder som har erfaring med å jobbe med koordinering og prosjektledelse av prosesser knyttet til segmentering, utsendelse, måling og rapportering av CRM-aktiviteter og dialog. Vi er i ferd med å profesjonalisere dialogen med våre medlemmer ytterligere, og vi trenger deg som er strukturert, analytisk og som trives med å samle trådene sammen med folk fra flere interne og eksterne miljøer.

Du vil jobbe i sammen med IT som hjelper med struktur og systemer, markedsavdeling som skaper innhold og du vil ta del i å etablere og gjennomføre prosesser, teste og rapportere.

Erfaring og kompetanse:
  • Høy praktisk kompetanse om bruk av excel
  • Erfaring med å bruke databaser, publiseringssystemer o.l.
  • Erfaring fra å jobbe i markedsførings- og kommunikasjonsmiljø
Rollen er et engasjement med oppstart i august og varighet ut 2017. Konkurransedyktige betingelser.

Vi behandler søkere fortløpende og oppfordrer deg til å søke snarest. Søknad kan sendes via linken på denne siden.

Søk på stillingen


Kontaktperson