Schjærven Reklamebyrå søker business controller/økonomimedarbeider - engasjement

  • Schjærven Reklamebyrå (Marit&Ole)
Schjærven Reklamebyrå søker business controller/økonomimedarbeider - engasjement
Schjærven Reklamebyrå søker business controller/økonomimedarbeider - engasjement

Schjærven AS er et av Norges største kommunikasjonshus, bestående av selskapene Schjærven Reklamebyrå, Schjærven Film, Clockwork(Studio), Schjærven Pilot(Forretningsutvikling/innovasjon), Re:Media(Mediebyrå) Empefire,(Reklamebyrå) Empefire Film, Produksjonssjefen(Print-broker) og Madington(digitalt produksjonsselskap).

I Schjærven Reklamebyrå er vi spesialister på retail-marketing. Dette gir en resultatorientert tilnærming som er svært relevant for alle annonsører i dagen marked. Vi jobber med flere av Norges største annonsører som Elkjøp, Bohus, Obs, Block Watne, OBOS, Lefdal, Krogh m.f.

Vårt reklamekonsept ”Salg kan kjøpes.” er like relevant i dag som det var når Stein Schjærven startet selskapet i 1963.

Hos oss finner du et kompetent fagmiljø og et uformelt fellesskap med kunden i fokus. Til sammen teller vi over 180 ansatte.


Til økonomiavdelingen til Schjærven Reklamebyrå er vi på jakt etter en business controller/økonomimedarbeider til et engasjement.

Du vil jobbe tett med økonomisjefen, og ha ansvaret for å bidra inn på de selskapene som trenger mest støtte til enhver tid. Du vil se på selskapenes nøkkeltall, lønnsomhetsanalyse og bidra med å utvikle finansielle rapporter og kommunisere disse for de forskjellige daglige lederne i de forskjellige selskapene i Schjærvengruppen sammen med økonomisjefen. God forståelse for regnskap er viktig, og erfaring fra Controller-rollen.

Vi ser etter deg som har erfaring fra medie- eller byråbransjen, gode kommunikasjonsevner på tvers av avdelinger og som er nøyaktig, holder tidsfrister og har et godt blikk for detaljer. Du har høyere økonomisk utdannelse og god forretnings- og økonomiforståelse.

Oppstart er så snart som mulig, og varighet på engasjementet er ca 2 måneder. Dersom du er ledig for oppdrag hører vi gjerne fra deg.

For å melde interesse for stillingen eller mer informasjon, ta kontakt med marit@mbflex.no.

 

Søk på stillingen

 


Kontaktperson