Schjærven Reklamebyrå søker strategisk Planner

Som strategisk Planner jobber du på tvers av kundeforholdene med å utvikle og presentere strategisk rådgivning til Schjærven Reklamebyrås kunder. Planneren skal jobbe tett med de kreative teamene og rådgiverne for å sikre at Schjærven leverer effektiv reklame basert på innsikt og strategisk tenkning. Vi ser etter deg som vil ta ansvaret for å utvikle målgruppeinnsikt og oversette dette til gode strategier og inspirerende kreative briefer. Du blir en viktig ressurs i våre strategiske prosesser og i arbeidet med å oversette forretningsmål til treffsikker kommunikasjon.

Foto: Schjærven
Foto: Schjærven
Se nøkkelkompetanse

Schjærven AS er et av Norges største kommunikasjonshus, bestående av selskapene Schjærven Reklamebyrå, Schjærven Film, Clockwork (Studio), Schjærven Pilot (Forretningsutvikling/innovasjon), Re:Media (Mediebyrå), Empefire (Reklamebyrå) og Empefire Film, Produksjonssjefen (Print-broker) og Madington (digitalt produksjonsselskap).

I Schjærven Reklamebyrå er vi spesialister på retail-marketing. Dette gir en resultatorientert tilnærming som er svært relevant for alle annonsører i dagens marked. Vi jobber med flere av Norges største annonsører som Elkjøp, Bohus, Obs, Block Watne, OBOS, Lefdal, Krogh med flere.

Vårt reklamekonsept ”Salg kan kjøpes.” er like relevant i dag som det var når Stein Schjærven startet selskapet i 1963.

Hos oss finner du et kompetent fagmiljø og et uformelt fellesskap med kunden i fokus. Til sammen teller vi over 180 ansatte.


Du har strategisk erfaring fra kreative miljøer, er lidenskapelig opptatt av innsikt og trender og trives i kunderommet. Din oppgave blir å verdiøke våre kundeleveranser gjennom en bedre målgruppeforståelse og gjennom å spisse briefene til våre kreative team ytterligere, slik at kommunikasjonen vi lager for våre kunder skaper enda bedre resultater. Du er godt vant til å jobbe både med langsiktige markedsstrategier og kampanjeorientert.

Arbeidsoppgaver:
• Utvikle kreative briefer basert på innsikt
• Fasilitere og utvikle merkevare- og posisjoneringsstrategi for Schjærvens kunder
• Eierskap og forståelse for kundenes forretningsområder og strategiske mulighetsrom
• Rådgivning på effektiv bruk av mediekanaler basert på kundesegmenter og kundereiser
m.m

Kvalifikasjoner
• Relevant erfaring innen strategisk konseptutvikling
• Bred forståelse for ulike mediekanaler og datadrevet kommunikasjon
• Relevant utdannelse på høyskole- eller universitetsnivå
• Entusiasme for effektiv reklame som driver salg
• Engasjert lagspiller som vil jobbe med bransjens hyggeligste folk

Vi tror du sitter i en rolle som strategisk planner, strategisk rådgiver eller innsikts-leder i et kreativt miljø i dag, eller at du har en nøkkelrolle i en markedsavdeling og søker deg tilbake til et kreativt byrå. Det er viktig at du har erfaring med kreative arbeidsprosesser og er vant til å jobbe godt med både kreatører, kunder og andre konsulenter.

For mer informasjon ta kontakt med Henrik Sandberge eller Ole Janzso i Mediabemanning. 

Del artikkelen

Kontaktpersoner