SMFB Engine søker SoMe Manager

  • SMFB Engine N
Foto: SMFB Engine
Foto: SMFB Engine

SMFB Engine er et ungt digitalt kommunikasjonsbyrå i kraftig vekst og som en integrert del av SMFB's kreative miljø bygger vi noen av verdens beste kampanjer. Vi skaper og forvalter kommunikasjon i alle digitale flater for kunder her i Norge, på tvers av Europa og globalt. Vi skal være "best in class" og har derfor fullt fokus på 3 avgjørende områder: kvalitet, kreativitet og effekt.


Performance-leveransene våre vokser raskt, og vi er ute etter nok en Facebook-spesialist som evner å tenke og utføre kirurgisk mediepresisjon.

I denne rollen trenger vi en nøyaktig og resultatorientert person som kan ivareta operative medieaktiviteter på Facebook.

Vi elsker å utfordre det som er gjort tidligere, og jobber derfor kontinuerlig med et nytenkende mindset. Nysgjerrigheten til hele tiden å teste, lære og forbedre må ligge i blodet. En performance spesialist hos oss setter derfor lista høyt, og jobber med detaljorientert medieplanlegging for sosiale medieaktiviteter, til en skreddersøm som engasjerer målgrupper, selger varer og bygger merkevarerelasjoner.

Utover å ha god forståelse for dynamikken i kommunikasjon på sosiale medier, kreves det inngående erfaring med Business Manager. Mer generelt er du flink med tall-og statistikk, samt evner å analysere og tydelig fremstille det som ofte er kompliserte sammenhenger i konsumenters adferd.

Du er mest sannsynlig derfor også detaljorientert og tålmodig. Ikke minst, nysgjerrig på alt som er nytt innen dette fagfeltet, men opprettholde et kritisk blikk og alltid utfordre seg selv, byrået generelt og våre kunder. Det er derfor viktig å effektivt kunne videreformidle tanker og innsikt, samt andre resultatmessige sammenhenger til folk med ulik kompetanse på området.

Du har:
- 1-3 års inngående erfaring med Business Manager
- Kan vise til sterke resultater fra tidligere kampanjer kjørt på FB
- Erfaring med performance-rådgivning inn mot kunde
- Budsjettansvar for kampanjer / mediekjøp
- Vise til sterke tall og statistikk-kunnskaper

Det er en fordel med:
- Erfaring med YouTube-annonsering, Twitter ads-manager, Snapchat og andre annonseflater.
- Bestått 3-trinns-eksamen i Facebook Blueprint

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med Nejra Kudra, eller send oss din CV og søknad via linken i stillingsannonsen. 

Søknadsfrist: snarest

Søk på stillingen


Kontaktperson