Starcom søker Digital Manager

Vi søker etter erfaren og dyktig konsulent innen digital markedsføring.

  • Starcom
Foto: Publicis Media
Foto: Publicis Media

Starcom er et innovativt og rådgivningsbasert mediebyrå som jobber med flere av Norges mest toneangivende kunder, for eksempel Telenor, Storebrand, Circle K, Bertel O. Steen (Mercedes-Benz, PSA og KIA), Samsung og Posten. Gjennom hardt arbeid, sterk kultur og faglig fokus på forretningsforståelse, teknologi og kreativitet har vi blitt kjent for jobber som skiller seg ut og er et av bransjens mest prisvinnende byråer. Vi holder til i moderne lokaler sentralt i Oslo, og teller i dag 84 ansatte.


Om stillingen:

Du vil få en strategisk og sentral rolle for disse kundene, og du skal lede et stort team av digitalspesialister innen alle digitale disipliner, både de som finnes i dag, og de som kommer i morgen. Du skal også lede og utvikle både våre kunder og byrået, mot nye teknologiske muligheter for enda mer effektiv kommunikasjon og resultatoppnåelse.

Du blir en svært sentral medarbeider på tilhørende team og vil jobbe sammen med teamleder, kundeansvarlige og andre spesialister innenfor både online- og offline-kanaler. Vi jobber i tette team i byrået, og alle får inngående kjennskap til sine kunders markedsmål, aktiviteter og resultater.

Stillingen innebærer også utstrakt samarbeid med hele Starcom sin matriseorganisasjon. Spesialistene på de tre teamene Data&Insight, Content&Creative og Performance (der vårt indiske søsterselskap og teknologipartner Convonix er en solid og spennende forlengelse) er viktige bidragsytere til de integrerte og bransjeledende løsningene vi leverer til våre kunder.
Videre gir stillingen mulighet for å søke på vårt globale Talent Exchange program, og en sjanse til å jobbe for Starcom i internasjonale markeder.

Om deg:

- Du har ca. 5 års erfaring fra enten byrå, media eller kundesiden innenfor målstyrt digital markedsføring med fokus på dokumenterbare ROMI-resultater
- Du har en brennende interesse for digitale teknologiske muligheter.
- Du har god strategisk forståelse av kommunikasjonsfaget og spesielt av annonsørstyrt innhold i markedsmiksen.
- Du er analytisk, med erfaring fra helhetlig rapportering og dokumentasjon.
- Du trives i møte med kunder, og er som erfaren konsulent vant med å holde presentasjoner og workshops.
- Du har sterke prosjektlederegenskaper, da du vil være ansvarlig for store kundeleveranser.

Hva kan vi tilby?

Hos oss vil du få en spennende hverdag med høy puls, hyggelige kollegaer og et godt arbeidsmiljø hvor talentet ditt blir foredlet og hvor engasjementet ditt blir høyt verdsatt. Vi kan tilby et kreativt og kompetent miljø med en rekke spesialister innenfor hele medie- og markedsføringspaletten. Konkurransedyktige betingelser. Sentrale, moderne lokaler i Oslo sentrum. Søknadsfrist er snarest.

Send CV og søknad til Mediabemanning, via lenken. Har du øvrige spørsmål til stillingen kan disse rettes til rådgiver i Mediabemanning Eivind Ruud Johnsen eller prosjektleder Camilla Bartnes.

Søk på stillingen


Kontaktperson