TINE SA søker merkeutvikler (vikariat)

Foto: Tine SA
Foto: Tine SA
Se nøkkelkompetanse

TINE Gruppa er en av Norges største næringsmiddelbedrifter og leverandør av kjente merkevarer som Jarlsberg, Norvegia, TINE Brunost, Biola, YT og TINE Yoghurt. TINE eies av 12 000 melkebønder i samvirke, og vår forretningsidé er å foredle rene og naturlige råvarer til god og sunn mat. Det skal vi gjøre i nært samspill mellom natur, landbruk, forbrukere og handel. TINE er til stede over hele landet med sine meierier, og i tillegg har vi flere norske og utenlandske hel- og deleide datterselskaper, inkludert Diplom-Is og Fjordland. TINE Gruppa har ca. 5500 ansatte og en omsetning på ca. 22 milliarder kroner.

Innovasjon & Marked skal være TINEs viktigste vekstmotor og gjennom en forbrukerorientert markedsstrategi skal de begeistre forbruker og kunde med sine merkevarer og løsninger. Konsernområdet er nyopprettet og består av miljøene FoU, Marked og Forretningsutvikling.


Markedsområdene i TINE har hovedansvar for å utvikle Norges sterkeste merkevarer og en innovasjonsportefølje som leverer lønnsom vekst, gjennom effektiv forbrukerdialog.

For å utvikle vår innovasjonsportefølje og realisere lønnsom vekst for egen portefølje/portefølje av merker, søker vi nå etter flere dyktige og erfarne merkeutviklere, som vil sitte med resultatansvar for egne merkevarer, på tvers av alle salgskanaler. Stillingen er et vikariat i første omgang, men søkere vil selvsagt vurderes for den faste stillingen, om ønskelig. 

Arbeidsoppgaver

• Ansvarlig for å bygge Norges sterkeste merkevarer innen eget markedsområde
• Identifisere nøkkelutfordringer og muligheter for eget merke
• Utvikle konsistent og effektiv forbrukerdialog
• Drive innsikts-, innovasjons- og kommunikasjonsprosesser
• Hovedansvarlig for brief til byråpartnere
• Utarbeide vekststrategi og tiltaksplaner for egen portefølje av merker

Kvalifikasjoner

• Utdanning på Masternivå innen markedsføring, identitet og merkevarebygging, markedsføringsledelse, forbrukeratferd og digital forretningsutvikling eller lignende
• Solid erfaring med å drive en kombinasjon av innsikts- innovasjons- og kommunikasjonsprosesser med beviselig gode resultater
• Behersker norsk og engelsk flytende

Personlige egenskaper

• Utvikler en ambisiøs, men realistisk forretningsvisjon og omskaper den til en gjennomførbar strategi
• Handler på eget initiativ, får ting til å skje og aksepterer ansvar for resultater
• Identifiserer og utnytter kommersielle muligheter; har en sterk positiv effekt på forretningsmessig utvikling og fortjeneste
• Forstår raskt komplekse spørsmål og problemer; foretar sunne og rasjonelle vurderinger
• Demonstrerer spesialistkunnskap og ekspertise innen eget felt; deltar i kontinuerlig faglig utvikling
• Produserer nye og innovative ideer og løsninger; er utradisjonell og en forkjemper for endring og nye tilnærmingsmåter

Vi tilbyr

Nysgjerrig, faglig sterkt og skapende marketingmiljø – lidenskapelig opptatt å skape vekst gjennom gode forbrukeropplevelser. Opptatt av å skape en lærende arbeidsarena. Preges av uformell tone og høy trivselsfaktor.

I TINE vil vi at våre ansatte skal utvikle seg gjennom å bli tatt vare på og å få muligheter. Derfor er arbeidsdagen i et av landets største industri-, og innovasjonsmiljø preget av mening, mestring, spennende utfordringer, samarbeid, raushet, gjensidig tillit og kompetanseutvikling.

Stillingen er et vikariat frem til sommeren 2018 i påvente av en fast ansettelse. Ønsket oppstart er i begynnelsen av april og vi vil vurdere din søknad innen kort tid.

Finner du stillingen interessant? Ta gjerne kontakt med Ole eller Camilla i MB Flex dersom du har øvrige spørsmål. Ønsker du å søke på stillingen kan du sende din søknad via "søk på stillingen" på denne siden. 

Del artikkelen

Kontaktpersoner