UIP søker markedskoordinator - vikariat (2 år)

Vil du jobbe kommersielt med film, promotion, sponsing og markedsføring i tilknytning til flere av verdens største merkevarer og produkter i underholdningsbransjen?

  • UIP
UIP søker markedskoordinator - vikariat (2 år)
UIP søker markedskoordinator - vikariat (2 år)

United International Pictures (UIP) ble etablert i 1981 og eies av sine partnere, Paramount Pictures og Universal Pictures. Siden etableringen har UIP distribuert over 1 000 filmer, inkludert mer enn 100 Academy Award® vinnere. UIP fortsetter å bringe mange av de mest spennende filmene laget i dag til kinopublikum over hele verden. Med egne distribusjonskontorer i 16 land og ytterligere lisenstakere i 47 land, distribuerer UIP filmer fra Paramount og Universal til kinoer i Europa, Latin Amerika Afrika og Østen.

I Norge ble selskapet etablert i 1982, og i tillegg til Paramount Pictures og Universal Pictures representerer selskapet Sony Pictures for kinomarkedet i Norge. Selskapet har i dag 9 ansatte i sine hyggelige lokaler sentralt i Homansbyen i Oslo.


Vi har en ledig rolle i et to års vikariat som består i å jobbe mot samarbeidspartnere for utvikling og gjennomføring av kampanjer og konsepter for film. I tillegg kommer koordinering av markedsmateriell til våre kunder og media. 

Vi ser etter en ambisiøs og kreativ medarbeider til en spennende stilling med store muligheter og interessante arbeidsoppgaver.

Rollen er aktiv med et stort kontaktnett hos UIP Nordisk og internasjonalt, tett samarbeid med byråer og leverandører og mye kundekontakt hos kinoene, merkevarer, deres markedsavdelinger og andre strategiske samarbeidspartnere.

Vi ser etter deg som er strukturert, kommersiell og iderik. Du har høyere utdanning innen markedsføring eller kreative fag og sannsynligvis rukket å jobbe et par år som prosjektleder i byrå eller markedsavdeling eller selger/rådgiver innen markedsføring, sponsing eller event.

Viktige egenskaper og kompetanse:

• Ryddig og trives med å holde oversikt over mange detaljer samtidig i små og store prosjekter
• Tenke både kreativt og kommersielt, se muligheter i våre titler og aktiviteter
• Erfaring med å utforme og presentere ideer og selge inn disse til kunder og samarbeidspartnere
• Være handlekraftig og modig
• Snakke og skrive flytende norsk og engelsk

Stillingen er et to års vikariat med oppstart i august. For rett person er dette en mulighet til å jobbe med engasjerende produkter og prosesser, og opparbeide seg erfaring som prosjektleder, konseptutvikler, rådgiver og selger. Vi har kontorer i Hegdehaugsveien i Oslo.

Har du øvrige spørsmål knyttet til denne stillingen kan du ta kontakt med Ole Janzso i MB Flex. Synes du dette høres interessant ut og du kan tenke deg å søke på stillingen, gjør du det via lenken på denne siden. Søknadsfrist er 25. Juni.

Vi ser frem til å høre fra deg!

 

Søk på stillingen

 


Kontaktperson