VI ER MEDIABEMANNING

Sammen har vi over 30 års erfaring fra medie- og kommunikasjonsbransjen og over 25 års erfaring med rekruttering og lederutvelgelse.

Det viktigste er allikevel at vi brenner for kommunikasjonsfaget. Vi brenner for utviklingen av de gode arbeidsgiverne, av de gode medarbeiderne – av organisasjonen de er en del av. Det gjør at vi har grundig forståelse for de ulike fagområdene i bransjen, vi har øye for de flinke folkene, og vi har teft for hvor vi bør lete for å finne dem.

Kontakt oss

Navn
Mobil  
E-post  
Melding


 • Henrik Sandberg

  Henrik

  Sandberg


  Daglig leder / Rådgiver

  Henrik startet i Mediabemanning i 2001 og har siden det vært involvert i en rekke sentrale rekrutterings- og rådgivningsprosjekter for ulike kommunikasjonsmiljøer i Norge og Norden. Med til sammen 20 års erfaring innen ledelse, rådgivning, salg og forretningsutvikling fra medie- og reklamebransjen har han en bred faginnsikt og et unikt nettverk. Henrik arbeider med lederutvelgelse og organisasjonsutvikling for våre kunder og har bistått i store omstillingsprosesser og sentrale rekrutteringer for mange av de mest anerkjente aktørene i bransjen.

  907 39 816 907 39 816

 • Ole Janzso

  Ole

  Janzso


  Partner / Rådgiver

  Ole har vært rådgiver og partner i Mediabemanning siden 2004 og har jobbet med rådgivning, ledelse, salg og markedsføring i hele sin karriere, hvorav de siste 15 årene i mediebransjen. Foruten en sterk bransjeinnsikt  har Ole bred kompetanse innen analyse, strategi, innhold, ny teknologi og salgsledelse. Ole leder MB Flex og jobber med rekruttering, rådgivning og lederutvelgelse for våre kunder. Du treffer han ofte på fagkonferanser og seminarer, da gjerne som foredragsholder. Ole er også primus motor for den årlige Bransjeundersøkelsen, som Mediabemanning gjennomførte for 8. gang dette året. 

  977 74 771 977 74 771

 • mb-bilde-eivind

  Eivind

  Ruud Johnsen


  Partner / Rådgiver

  Eivind kom til Mediabemanning som partner og rådgiver i 2014. Før det var han 18 år kommersiell leder hos MTG TV. Eivind er en dyktig organisasjonsutvikler og leder med lang erfaring fra rekruttering, organisasjons- og lederutvikling på arbeidsgiversiden. En erfaring han tar med seg inn i Mediabemanning til glede for både våre kunder og oss. I Mediabemanning jobber Eivind med lederutvelgelse, organisasjonsutvikling, rekruttering og rådgivning.

  922 82 349 922 82 349

 • Nejra Kudra

  Nejra

  Kudra


  Rådgiver

  Nejra begynte som prosjektleder hos oss i 2013 og kommer senest fra TVNorges salgsavdeling i tillegg til at hun tidligere blant annet har jobbet hos Diesel. Nejra er en dyktig og fremoverlent rådgiver og en god støttespiller både for våre kunder og for våre øvrige rådgivere i rekrutterings- og bemanningsprosjekter. 

  926 28 869 926 28 869

 • Marit Kjærstad

  Marit

  Kjærstad


  Rådgiver 

  Marit startet som rådgiver hos Mediabemanning i 2015, og har ansvaret for vikartjenester, utleie og freelancestillinger via MB Flex. Hun er utdannet tekstforfatter fra Westerdals, og har bakgrunn fra salg- og markedsføring fra Aftenposten i tillegg til å være gründersjel med eget foretak. Som rådgiver ønsker Marit å bygge gode relasjoner og tillit i alle ledd, og være nøyaktig og grundig i bemanningsprosessene. Hun gleder seg til å imøtekomme våre kunders behov for fleksibel og tidsbegrenset arbeidskraft, og ta imot deg med et smil.

  934 89 889 934 89 889

 • June Ragnif

  June

  Ragnif


  Rådgiver

  June startet som rådgiver i Mediabemanning våren 2017. Hun jobbet som journalist i nærmere 10 år før hun startet i byråverdenen med blant annet innholdsproduksjon og redaksjonell ledelse. June har jobbet som kommunikasjonsansvarlig og kommunikasjonsrådgiver, vært innholdsprodusent i trykte og digitale kanaler, og har i tillegg erfaring med strategiarbeid. Hun har de siste årene jobbet i skjæringspunktet kommunikasjon og HR. June har dessuten innehatt rollen som rådgiver for toppleder og har således med seg nyttig erfaring innen lederstøtte. June er generelt nysgjerrig på mennesker og derfor passer hun bra hos oss!

  916 98 430 916 98 430

 • Camilla Bartnes

  Camilla

  Bartnes


  Prosjektleder/Office Manager

  Camilla startet som Office Manager hos oss i april 2015 og har lang erfaring med koordinering og administrativt/økonomisk arbeid, senest for et større energikonsern. Fra april 2016 begynte Camilla å jobbe med prosjektledelse og i tillegg til å støtte og styre våre rådgivere i deres arbeid er Camilla ansvarlig for administrasjon av kontoret. Hun vil ofte være den du treffer på telefonen eller pr. mail dersom du tar kontakt, enten som oppdragsgiver eller jobbsøker. Hun vil gjøre sitt ytterste for at alle får en god dag hos Mediabemanning.

  975 45 597 975 45 597

Du finner oss her:

Jernbanetorget 4B
0154 Oslo