A-Z søker International Sales Manager

 Har du en lidenskap for salg og ønsker å være med på å gjøre A-Z by Zlatan til et globalt varemerke? 
A-Z søker International Sales Manager
A-Z søker International Sales Manager
Se nøkkelkompetanse

Da en av verdens største fotballstjerner, Zlatan Ibrahimovic, valgte å lansere sitt eget klesmerke, gjorde han dette i samarbeid med et av Nord-Europas største motekonsern: Varner-gruppen.

Ett år etter lansering av A-Z.com by Zlatan, har merket nå steget inn i Varner-gruppens fysiske utsalgssteder og er lansert i alle Varners 1500 butikker i Nord-Europa. Ambisjonen er å bli et globalt sportsmerke, og A-Z ser nå etter flere medarbeidere som skal hjelpe med å realisere dette målet.


Vi ser etter en International Sales Manager som skal ta ansvaret for å videreutvikle samarbeidet med kjedene i Varner-systemet, men først og fremst ekspandere A-Z til nye kjeder og marked. 

Du vil få det overordnede ansvaret for å konkretisere den internasjonale ekspansjonsstrategien for wholesale-markedet og arbeidet med å lande avtaler og bygge relasjoner til forhandlere innen sports- og tekstilbransjen. Målsettingen med ansettelsen er å etablere en sterkere tilstedeværelse for A-Z i fysiske butikker, først i det skandinaviske, så det globale markedet.  

Vi ser etter deg som har en lidenskap for salg og merkevarebygging. Du er en kommersiell strateg som kommer fra en merkevarebedrift innen tekstil eller sportsbransjen, og som kan vise til gode salgsresultater. Det er viktig at du har en utpreget vinnervilje, og et ønske om å skape resultater i samarbeid med andre.

Rollen krever at du er en sterk relasjonsbygger og har gode kommunikasjons- og forhandlingsferdigheter. I tillegg er det viktig å kunne tenke kreativt basert på innsikt og analyse. Rollen krever et høyt nivå av selvstendighet og initiativ, og evnen til å både utvikle forretningsplaner og utføre disse uten å nøle.

Du har god bransjeinnsikt og har tidligere jobbet med salg og ekspansjon av norske, svenske eller internasjonale merkevarer. En interesse for sport og trening vil nok gjøre hverdagen morsommere og mer interessant, men er ikke et krav. Det er viktig at du snakker både et skandinavisk språk og engelsk flytende. Stillingen vil innebære en del reisevirksomhet.

Kvalifikasjoner:

  • Kan vise til meget gode salgsresultater over lengre tid i liknende stilling fra en merkevarebedrift innen tekstil eller sportsbransjen
  • Godt nettverk i innkjøpsavdelinger og i sportskjeder/kleskjeder
  • Høy forretningsforståelse og erfaring fra strategiske forhandlinger
  • Høyere utdannelse innen markedsføring, business eller økonomi.
  • God innsikt og erfaring fra det det svenske markedet, og gjerne det europeiske, er en fordel

Har du spørsmål til stillingen kan du kontakte Eivind eller Anna i Mediabemanning. Vi vil gjerne ha din søknad via linken på denne siden snarest. Vi behandler søknader fortløpende og hører derfor gjerne fra deg så snart som mulig.

 

Del artikkelen

Kontaktpersoner