Accenture Interactive søker prosjektleder

Er du en faglig sterk prosjektleder som kan gi våre kreatører og rådgivere god støtte på prosessledelse, produksjon og administrasjon? Da vil vi høre fra deg!

Leder av Accenture Interactive, Stian Fossum, har sammen med blant andre Christoffer Nøkleby startet en reise som utfordrer de etablerte byråene både internasjonalt og i Norge. (Foto: Accenture Interactive)
Leder av Accenture Interactive, Stian Fossum, har sammen med blant andre Christoffer Nøkleby startet en reise som utfordrer de etablerte byråene både internasjonalt og i Norge. (Foto: Accenture Interactive)
Se nøkkelkompetanse

Accenture Interactive har på kort tid blitt et av verdens største digitalbyråer. Med røtter i forretningsutvikling og bygging av IT-systemer, har Accenture Interactive de siste årene beveget seg over mot byråmarkedet både på digital forretnings- og designutvikling, og innen rådgivning og oppkjøp av mer kreative miljøer internasjonalt som Rothco, Karmarama og Kunstmaan. Vi teller nå 60 personer som gjør oppdrag for kunder som trenger hjelp med å forløse digital forretningsutvikling og strategi innen handel, design og innovasjon, markedsføring og innhold.


Vi søker en faglig sterk prosjektleder som er god på prosjekt- og prosessledelse. Vi ser etter deg som er opptatt av å bidra til god arbeidsflyt, godt samarbeid på tvers av fagområder, og at kolleger blir enda bedre i sine definerte roller. Du bør være vant til å jobbe på toppledernivå.Hos oss vil du jobbe tett med både kreatører, rådgivere og digitale ressurser, og du vil ha hyppig kundekontakt. Din hovedoppgave blir å kvalitetssikre alt fra strategileveranser til ferdige reklamejobber. Dette innebærer budsjett- og prosesstyring, ressursallokering, forhandlinger og koordinering av aktiviteter og fremdriftsplaner. Du må ha ambisjoner, både på egne og Accenture Interactives vegne. Vi tenker stort, selv om den minste oppgaven aldri blir for liten.

Accenture Interactive ser etter totalt fire roller som sammen skal utgjøre sentralrekken i byråets kreative tjenestetilbud. Teamet vil få ansvar for å forløse sterke kreative konsepter på vegne av Accentures nasjonale og globale kunder. Vi har som mål å posisjonere oss sterkere nasjonalt og internasjonalt som en attraktiv og kreativ ledende samarbeidspartner, og det er en uttalt og tydelig ambisjon at konseptene vi utvikler skal bli anerkjent i nasjonale og internasjonale reklame- og kommunikasjonskonkurranser. 


Rollene som skal besettes er to kreatører (fortrinnsvis et etablert kreativt team), en strategisk sterk rådgiver og en prosjektleder. Arbeidssted er Lille Grensen 7, Oslo sentrum.
Les: Vil ha topp-kreatører på laget

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Henrik, Eivind eller Nejra i Mediabemanning. Søknader behandles fortløpende. 

 

Del artikkelen

Kontaktpersoner