Markedsansvarlig Nye Boliger USBL!

 

 

Markedsansvarlig Nye Boliger USBL!
Markedsansvarlig Nye Boliger USBL!
Se nøkkelkompetanse

Usbl har 100 000 medlemmer og er et av Norges største boligbyggelag. Allerede fra starten i 1948 har vi vært en aktiv boligbygger og i dag finner du boligene våre over hele Østlandsområdet. I tillegg hjelper vi 1 600 borettslag og sameier med både økonomiske, tekniske og juridiske tjenester. Vi har alltid bygget med hjertet, og er like opptatt av menneskene som bor i boligene våre som vi er av de boligene vi bygger og forvalter. Usbl har 270 ansatte som har som mål å skape den beste kunde- og boligopplevelsen, og som setter verdier som service, engasjement, nærhet og kunnskap høyt. Vi har økt satsning både mot privatpersoner og mot borettslag og sameier, og har vekstambisjoner i årene som kommer. Dette gjør Usbl til et spennende og utfordrende sted å jobbe i tiden fremover. Vi er tilstede på 12 kontorer på Østlandet, og hovedkontoret vårt ligger i Oslo sentrum.


 

Om stillingen

 

Du vil ha ansvar for å koordinere, planlegge og gjennomføre markedsaktiviteter knyttet til Usbl’s nyboligprosjekter. Dette innebærer tett kontakt med salgsavdeling i Nye Boliger, og stillingen er bindeledd inn mot produksjonsmiljøene som utarbeider og distribuerer markedsmateriell knyttet til det enkelte boligprosjekt.

Du vil fungere som en prosjektleder både ovenfor interne produksjonsressurser, samt medie- og reklamebyråer. Du vil også være en del av teamet som jobber med Usbl’s overordnede kommunikasjon og merkevarebygging.

 

Om deg

 

Vi søker deg som har et par års erfaring fra prosjektlederroller eller som markedskonsulent, gjerne fra eiendomsbransjen. Du har god kunnskap om ulike markedskanaler og har erfaring med planlegging og gjennomføring av markedsaktiviteter/ kampanjer. Om du i tillegg har erfaring fra innholdsproduksjon - gjerne i digitale kanaler, er dette en fordel.

Du er en person som trives i et til tider hektisk miljø med stramme tidsfrister og mange å forholde deg til. Du har en strukturert og nøyaktig arbeidsform og trives med å styre prosjekter. Du har gode kommunikasjonsferdigheter, du er proaktiv og selvstendig samtidig som du samarbeider godt med de mange bidragsyterne i prosjektene.

Stillingen er en del av Marked- og kommunikasjonsavdelingen i Usbl. Avdelingen består av 6 ansatte som har ansvar for både intern og ekstern kommunikasjon mot alle målgrupper i Usbl. Vikariatet strekker seg til mai 2019.

Har du lyst til å være med på laget vårt, gleder vi oss til å høre fra deg!

Oppstart for stillingen er i løpet av august, så vi trenger din søknad med en gang. Vi vil behandle alle søknader fortløpende.

Del artikkelen

Kontaktpersoner