Blir Finn-direktør

Elisabeth Haug er ansatt som ny kommersiell direktør i rubrikktjenesten Finn.no.

Foto: Elisabeth Haug
Foto: Elisabeth Haug

Kilde: Kampanje

Elisabeth Haug (36) ansatt som ny kommersiell direktør i Schibsteds rubrikktjeneste Finn.no. Rollen er en del av ledergruppen og innebærer ansvar for alt av salg og kundebetjening innen eiendom, motor, jobb, konsernkunder og små- og mellomstore bedrifter.

Administrerende direktør i Finn, Christian Printzell Halvorsen er godt fornøyd med ansettelsen, og mener han har funnet den rette kvinnen til jobben.

- Elisabeth er en erfaren leder med et stort hjerte for salg. Hun har et klart mål om å skape en samlende og motiverende salgskultur i Finn, og hennes gjennomføringsevne er en egenskap vi har lagt stor vekt på, sier han.

Haug har ledet Finn Torgets salgsorganisasjon i flere år og har spilt en viktig rolle i Finns satsing på små- og mellomstore bedrifter. Hun har tidligere arbeidet med salg og forretningsutvikling i Aftenposten, og har hatt flere roller i Schibsted, blant annet som ansvarlig for salgstraineeprogrammet.

- Hun har bred salgserfaring og er et sterkt tilskudd som leder av Finns salgsorganisasjon. Jeg er trygg på hennes kundefokus og evne til å gjennomføre endringer i tråd med nye og store markedstrender. Vi gleder oss til at Elisabeth tar med seg sitt engasjement og smittende humør inn i Finns ledergruppe for fullt over nyttår, sier Printzell Halvorsen.

Haug tiltrer stillingen med umiddelbar virkning, men med redusert arbeidsprosent frem til nyttår da hun fremdeles delvis er i mammapermisjon. Hun ser frem til å ha fullt fokus på sine nye arbeidsoppgaver fra januar.

- Jeg er glad og stolt over å ha fått ansvaret for å videreutvikle FINNs salgsorganisasjon. Jeg ser frem til å igjen delta mer aktivt ute hos kunder og mediebyråer og ikke minst gleder jeg meg til å jobbe sammen med de dyktige og erfarne lederne som dagens salgsledergruppe består av. Det vil være lærerikt og interessant å dra nytte av deres innsikt for å styrke salgsorganisasjonen, sier Haug.
Del artikkelen