Blir ny VG-direktør

Nina Søgaard er ansatt som ny organisasjonsdirektør i VG.


sogaardKilde: Kampanje

Nina har vært HR-leder og leder for organisasjonsutvikling i VG siden januar 2011, og tiltrer sin nye stilling 1. desember 2012.

- Jeg er svært glad for at Nina har sagt ja til å ta utfordringene som ligger i denne viktige jobben. Hun vil bli en ressursperson i VGs ledergruppe både i kraft av sin personlighet og sin brede faglige forståelse, sier administrerende direktør og ansvarlig redaktør Torry Pedersen.

- I sin tid i VG har Nina Søgaard spilt en helt vesentlig rolle for å profesjonalisere arbeidsprosessene i huset og å utvikle organisasjonen slik at vi er best mulig tilpasset en digital fremtid. Men vi er bare så vidt i gang, så dette blir fortsatt et viktig arbeidsområde for organisasjonsdirektøren – nå på et overordnet, strategisk plan. I tillegg vil områder som kompetanseutvikling og lederstøtte bli del av Ninas ansvarsområde, sier Torry Pedersen.

Nina Søgaard er utdannet sivilingeniør fra NTNU og har blant annet arbeidet som konsulent i Forsvarets Etterretningstjeneste. I 2007 ble hun tatt opp i Schibsteds trainee-program som management-trainee, og før hun begynte i VG arbeidet hun som Lean-ekspert i Schibsted ASA.

- Jeg har lært VG å kjenne som en skapende, fremoverlent organisasjon, men en masse dyktige og kreative mennesker. Virkeligheten rundt oss er at mediekonsumet endres dramatisk, og da må også organisasjoner som VG endre seg. Og det er akkurat det som gjør denne jobben så spennende. Jeg gleder meg til å begynne, sier Nina Søgaard.

Del artikkelen