Bouvet søker Leder Digital Kommunikasjon

Vil du være en frontfigur i et av Norges ledende digitale miljøer? Bli leder for Bouvet Digital Kommunikasjon!

Bouvet søker Leder Digital Kommunikasjon
Bouvet søker Leder Digital Kommunikasjon
Se nøkkelkompetanse

Bouvet er et helnorsk konsulentselskap, som gjennom rådgivning, utvikling, design og forvaltning, bidrar til å maksimere effekter i krysningspunktet mellom moderne teknologi og digital kommunikasjon. Hos oss jobber designere, strateger, analytikere, utviklere, tekstforfattere og konseptutviklere sammen for å skape helhetlige konsepter og løsninger.

Teknologi- og kommunikasjonskonsernet Bouvet ASA er en børsnotert virksomhet som leverer digitale tjenester i Norge og Sverige for over en milliard norske kroner i året. Vi har vokst kontinuerlig i 15 år og teller nå ca. 1300 ansatte totalt, hvorav ca. 500 i Oslo-området.


Vår oppgave er å hjelpe kunder med å kommunisere på en moderne og effektiv måte. Det gjør vi utfra et grunnprinsipp om at analyse og innsikt setter oss i bedre stand til å jobbe kreativt, tenke nytt og gjøre smarte valg.

Ut fra dette ståstedet leverer vi et bredt spekter av tjenester innen blant annet digital reklame, kundedialog, SOME, performance og analyse, og det er herfra vi nå ønsker å utvikle oss videre. Det er denne utviklingen vi vil at du som ny avdelingsleder skal drive framover!

Du skal være vår leder og kundenes fremste rådgiver, en tydelig frontfigur, som tar stor plass selv, samtidig som du skaper rom for andre.

Bouvet Kommunikasjon er en 15 personer stor resultatenhet innunder Bouvet Kundeopplevelse, som med til sammen 150 høykompetente ansatte er et av Norges ledende digitale miljøer. Mange av prosjektene våre involverer ressurser fra hele Kundeopplevelse. Du vil ha resultatansvaret for Kommunikasjon, men som en del av ledergruppen i Kundeopplevelse, vil du også være med å drive hele dette miljøet videre.

Vi tror derfor at noen års ledererfaring fra konsulentselskap, digital- eller kommunikasjonsbyrå er nyttig, men kompetansen, erfaringen og de personlige egenskapene dine er viktigst. Kanskje er Bouvet stedet hvor du virkelig trer fram i lyset?

Ønskede egenskaper:

• Du må være sterk kommunikasjonsfaglig, god til å dele og til å inspirere
• Du bør være dreven innen digital kommunikasjonsstrategi/merkevarestrategi
• Du må kunne selge inn tanker, timer og prosjekter – eksternt og internt
• Du må være glad i å være en synlig frontfigur – i salg, foredrag og konferanser
• Du må være en naturlig leder for både analytiske og kreative

I tillegg til spennende utfordringer i prosjekter med store norske virksomheter, kan vi tilby deg konkurransedyktige betingelser og mulighet til å delta i Bouvets eget aksjeprogram. Du vil få være deg selv, og utvikle deg selv, i et helt unikt miljø med en uformell tone og stort fokus på kompetansedeling. Arbeidsstedet ditt vil være i splitter nye lokaler på Majorstua.

Vi håper å høre fra deg!

Vi tar fortløpende imot søknader gjennom hele sommeren, men selve prosessen fortsetter fra 6. august og vi vil ha din søknad senest 14. august. 

Kontaktinformasjon:

For nærmere opplysninger om stillingen ta kontakt med Victor eller Henrik i Mediabemanning. Ønsker du å vise din interesse for stillingen, tar vi gjerne mot noen ord i form av en søknad, sammen med din CV via lenken ”Søk på stillingen” på denne siden.

Del artikkelen

Kontaktpersoner