Dentsu Aegis Network søker Operations Manager

Har du god forståelse for mediebyråøkonomien, men leter etter et litt større miljø? Jobber du med økonomiske og administrative oppgaver eller er du planner med Marathon-erfaring og ønsker å rendyrke din videre økonomiske karriere i vår bransje? Da vil vi gjerne at du leser videre!

Dentsu Aegis Network representert under Cannes Lions i 2018
Dentsu Aegis Network representert under Cannes Lions i 2018
Se nøkkelkompetanse

Dentsu Aegis Network er Norges fremste marketing- og kommunikasjonsmiljø og fokuserer å skape verdier for alle våre oppdragsgivere. Gjennom markedsdrevet innovasjon, effektiv samhandling og digital tyngde styrker vi våre kunders inntekter, kundetilfredshet og resultater!

Dentsu Aegis Network er et globalt konsern med virksomhet i over 110 land og over 40000 medarbeidere innen 8 globale byråer; iProspect, Isobar, MKTG, Posterscope, Dentsu X, Carat og Vizeum.
Vår strategi er å være tydelig og positivt differensiert fra andre og styrke våre kunders konkurransekraft gjennom vårt unike og brede fagmiljø innen markedsføring, kommunikasjon og media.
I Norge er vi ca 350 ansatte som har et meget godt arbeidsmiljø preget av flinke fagfolk, hyggelig stemning og gode muligheter for personlig og faglig utvikling.


RED Media blir en del av Dentsu Aegis og vårt økonomiteam vokser.

Vi søker en Operations Manager til vårt Operational Finance Team som har ansvaret for all daglig oppfølging av de økonomiske aktivitetene i våre byråer. Du vil være en økonomisk og administrativ ressursperson for våre kundeansvarlige, plannere og byrålederne på huset, samt at du blir bindeleddet opp mot vårt tjenestesenter i India.

Du vil få ansvaret for oppfølging av de økonomiske aktivitetene i hvert enkelt byrå og du vil bli ansvarlig for å vedlikeholde rutiner for nye kunder og sørge for at løpende rutiner styrkes og forbedres der det er nødvendig. Stillingen rapporterer til Head of Operation Managers.

Vi ser etter deg som har jobbet med liknende oppgaver fortrinnsvis i i et mediebyrå, eller i et annet byrå som benytter Marathon. Du er vant til å jobbe med økonomiske og administrative oppgaver, som blant annet differanseavregning og mediefakturering og du er erfaren i bruk av Marathon. Du er positiv med høy egendrive, du er god til å kommunisere effektivt både på norsk og engelsk.

Du er proaktiv og selvgående, har høyt initiativ og evner å løse utfordringer på en smidig måte. Det er en fordel om du har relevant prosjekt- eller teamledererfaring og at du en dyktig økonomisk administrator som får hjulene til å gli smidig i en hektisk byråhverdag.

Vi tror du jobber med økonomiske oppgaver eller kanskje er planner i et annet mediebyrå i dag, men at du ønsker deg inn i et større team i en av Norges største og hyggeligste mediebyrågrupperinger.

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med Henrik Sandberg eller Camilla Bartnes i Mediabemanning. Vi ønsker å motta din søknad via linken i annonsen, innen 15. august.
Del artikkelen

Kontaktpersoner