Designer til Dinamo

Hans Christian Øren er ny seniordesigner i Dinamo.


hans-christian-orenKilde: Kampanje

Hans Christian Øren (32) har drevet sin egen bedrift, design og illustrasjonsstudioet Oh Yeah Studio, i tre år. Her har han arbeidet med store merkevarer som Adidas, Burton, TV2, Nidar og Tele2.

- Hans Christian er et svært spennende tilskudd til designmiljøet i Dinamo. Han har en interessant bakgrunn, og bred erfaring som vil bidra til økt kvalitet, nye perspektiver og muligheter. Vi er stolt over å ha fått han med på laget, sier leder i Dinamo Design, Axel Hartvig-Larsen i en pressemelding.

Øren har bakgrunn som webdesigner, og har mottatt flere nasjonale og internasjonale priser og anerkjennelse innen grafisk design, illustrasjon, web og tekst.

- Dinamos visjon om å inspirere til innovasjon og nytenkning var utslagsgivende for at jeg ønsket meg hit, og jeg er veldig glad for å ha blitt en del av dette kunnskapsrike miljøet. Dinamo har mange spennende kunder og dyktige fagfolk, som jeg gleder meg til å samarbeide med. Selv om jeg har hatt mitt eget foretak i flere år tror jeg at de ressursene Dinamo har tilgjengelig gjør mulighetene mye større i alle prosjekter, forteller Øren, som har startet i sin nye jobb.Del artikkelen