Dette er vår rådgiver Victor

Victor jobber med rekruttering av designere og teknologer til våre kunder.
- For mange kandidater er det en modningsprosess å bytte jobb, sier han.

 

Dette er vår rådgiver Victor
Dette er vår rådgiver Victor

Victor jobber i Mediabemanning med rekruttering av designere og teknologer til våre kunder. Mye av dagen går med til å snakke med folk med bakgrunn fra informasjons- produkt- og designfag fra AHO, NTNU og andre universiteter og høyskoler med linjer for informasjonsdesign, brukeropplevelse og tjenestedesign.
-Det er også mange flinke spesialister som har bakgrunn fra rene IT-fag eller kreative linjer som har opparbeidet seg ry som tjenestedesignere, UX’ere og interaksjonsdesignere i spennende miljøer.

-Det mest spennende med jobben min er å treffe alle disse flinke folka. Noen er mest opptatt av teknologi, mens andre er nesten sosiologer og adferdsforskere i sin tilnærming. Kundene som vi jobber med har ofte kommet langt i digitaliseringen, og har tydelige planer for utviklingen fremover. Det er også fint å se at mange interne miljøer har vokst seg til å bli tverrfaglige og proffe bidragsytere til innovasjon og «design thinking», sier han.

Daglig kontakt med designere og teknologer

Mye av hverdagen går med til å ta kontakt med designere og teknologer som kanskje ikke hadde planlagt å bytte jobb akkurat nå, men som har rett erfaringsbakgrunn.

-Det viktigste for meg er å ha en bra dialog med flinke folk. Når vi møtes er vi mest opptatt av ambisjoner, interesser og hva slags kultur som stemmer overens mellom den enkelte og miljøet på arbeidsplassen. Ofte er jo ikke den konkrete jobben akkurat den som kandidaten ser for seg, men når vi har etablert en dialog er det mye enklere å treffe rett neste gang. Dessuten er det en modningsprosess å bytte jobb. For noen tar det bare noen uker, mens andre bruker måneder og år.

Ta en prat med Victor?

Vi er stolte av å få jobbe med det vi mener er de mest spennende stillingene innenfor fagfeltene kommunikasjon, design og teknologi, og vi jobber hardt for å holde oss oppdatert på fag og markedet. Du trenger ikke å være aktiv jobbsøker for å ta en prat med Victor eller en av oss andre om hvordan din fremtid kan se ut hos våre oppdragsgivere.
Send han en mail i dag om du vil ta en kopp kaffe og en prat om fag og karriere.
victor@mediabemanning.no

Er du nysgjerrig på Victor sin bakgrunn kan du se den på her.

Del artikkelen