Eide blir M&C Saatchi-sjef

M&C Saatchi utvider sitt globale nettverk med nordisk byrå i Stockholm. Norske Bjarte Eide blir sjef.mc-saatchi-På bildet: Bjarte Eide, Martin Cedergen, Klara Eide og Patrick Dry

Kilde: Kreativt Forum

M&C Saatchi Worldwide starter et nordisk fullservice byrå i Stockholm med Bjarte Eide ved roret, som en av fire partnere sammen med Martin Cedergen og Patrick Dry som kreative ledere, samt Klara Eide, ansvarlig for strategi og forretningsutvikling.

– Vi gjør et strategisk trekk i Norden som styrker vårt globale nettverket ytterligere. Regionen er hjem til noen av verdens beste kreatører og mest innovative merkevarer. Vi har et unikt team som kombinerer energi og entreprenør-ånd med forretningssans og dyp forståelse av både teknologi og kommunikasjon. De er en forsterkning av hele nettverket og vil arbeide med lokale, regionale og globale kunder og prosjekter, sier Moray MacLennan, CEP M&C Saatchi Worldwide.

Strategisk investering
Ideen bak M&C Saatchi er slik: I stedet for å kjøpe eksisterende byråer, starter man nye sammen med lokale entreprenører. Byråets internasjonale kunder inkluderer Google, Spotify, Twitter, Ballantine, Etihad, Porsche, Coca-Cola og Reebok. Valget av Norden og Stockholm skal være en strategisk investering: Norden er verdens 10. største reklamemarkedet og Sverige er i forkant av den digitale utviklingen.

Fra Lowe Brindfors
Bjarte Eide kommer fra Lowe Brindfors hvor han var administrerende direktør. Tidligere har han hatt en rekke ledende roller innen Lowe Worldwide og Leo Burnett i Storbritannia, Sverige og Norge.

– Vi vil bygge en effektiv og smart byråmodell som fokuserer på våre kunders mål. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med å få Martin, Patrick og Klara som partnere. De representerer noen av de aller dyktigste og mest prisbelønte talentene i Skandinavia. Vi tar raskt sikte på å styrke teamet ytterligere og er allerede i samtaler med flere interessante navn, sier Bjarte Eide.

Del artikkelen