Eivind Ruud Johnsen til Mediabemanning

Eivind starter i Mediabemanning som partner og rådgiver.

Eivind Ruud Johnsen til Mediabemanning
Eivind Ruud Johnsen til Mediabemanning

Rekrutterings og rådgivningselskapet Mediabemanning AS fortsetter sin ekspansjon og har nå hentet inn Eivind Ruud Johnsen som ny rådgiver og partner.

- Mediabemanning opplever en veldig positiv utvikling og ser at både økt oppdragsmengde innen rekruttering og flere prosjekter innen rådgivning og organisasjonsutvikling kan gi oss ytterligere vekst. Her er vi svært fornøyd med å få med oss Eivind Ruud Johnsen på laget, sier daglig leder i Mediabemanning, Henrik Sandberg.

- Vi har hatt gleden av å jobbe med MTG som oppdragsgiver og har opplevd Eivind som en dyktig organisasjonsutvikler og leder. Gjennom å lede salgsarbeidet hos MTG har han bred kunnskap om mediebransjen. Dette er styrker som var avgjørende for oss når vi skulle finne en ny rådgiver og partner som kunne bidra til å utvikle selskapet videre, sier Sandberg.

Ruud Johnsen har jobbet i MTG i 18 år, hvorav de siste 8 som salgsdirektør.
Han ser frem til å være med på videreutviklingen av Mediabemanning.

- Etter mange år i TV-bransjen, hvor jeg trives utrolig godt, så kjenner jeg nå et ønske om å kunne bruke min erfaring og mine egenskaper på flere områder. Jeg har jobbet lenge med rekruttering, organisasjons- og lederutvikling, og ser nå frem til å rendyrke dette sammen med de dyktige folkene i Mediabemanning. Jeg har sett hvilken kvalitet, profesjonalitet og ikke minst engasjement det ligger i menneskene og i selskapet. Disse egenskapene har vært veldig viktig for meg i vurderingsfasen for å flytte på meg.

For Ruud Johnsen blir det vemodig å forlate sin gamle arbeidsgiver, men sier samtidig at at han ikke kunne la denne muligheten seile forbi.

- Jeg er veldig stolt av det teamet jeg har i MTG TV i dag. Sammen har vi skapt veldig gode resultater. Det blir vemodig å forlate alle mine dyktige kollegaer, for det har vært en flott, spennende og lærerik tid i MTG. Jeg har vært privilegert som har fått jobbe med mennesker som jeg har gledet meg til å gå på jobb sammen med hver eneste dag, men når det nå har dukket opp en mulighet til å bli partner og rådgiver i Mediabemanning var dette en sjanse jeg ikke ønsket å la gå fra meg, sier Ruud Johnsen.

MTG TV mister dermed sin salgsdirektør gjennom de siste årene.

- Eivind har vært en god leder og har ytt en fantastisk innsats i jobben med å utvikle MTG TVs salgsorganisasjon i Norge. Man ønsker aldri at dyktige folk forlater selskapet, men jeg har samtidig stor respekt for det valget Eivind nå har tatt og vil ønsker ham lykke til videre, sier Jesper Grønholdt, konstituert administrerende direktør i MTG TV.

Samtidig som Ruud Johnsen starter i Mediabemanning utnevnes også rådgiver Hilde Sem til partner. Hilde har jobbet i Mediabemanning siden 2011.

Med Ruud Johnsen på laget blir det nå 6 ansatte i Mediabemanning. Og om fremtiden er han optimistisk.

-Folkene i Mediabemanning har i over 12 år utviklet et selskap med en unik posisjon og er de fremste på å finne flinke folk innen reklame media og kommunikasjon. Jeg tror i tillegg det ligger et stort potensiale for å bygge videre innen områder som lederutvelgelse, organisasjonsutvikling og rådgivning. Og da både i og utenfor den typiske medie- og reklamebransjen. Dyktige kommunikatører blir viktigere for alle fremtidsrettede selskaper - uansett størrelse og bransje, avslutter Ruud Johnsen.

Eivind Ruud Johnsen starter hos Mediabemanning i august.
Del artikkelen