Elkjøp Nordic søker Digital Designer

Vil du være med å skape fremtidens digitale brukeropplevelser? I vårt digitale Omnichannel-team søker vi en talentfull og teknisk kompetent designer til å bidra med kreativitet, kunnskap og kapasitet.

Foto: Elkjøp Nordic
Foto: Elkjøp Nordic
Se nøkkelkompetanse

Elkjøp Nordic, Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk, er hovedkontor for seks elektronikkselskaper i Norden. Konsernet har etablert detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og Færøyene med hovedforankring rundt stormarkedskonseptet. I dag er de totalt 2.500 ansatte som alle jobber mot et felles mål: Å gi deres kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp Nordic er overlegne i fysisk tilstedeværelse i sin bransje. De ønsket å være like gode digitalt og startet sin digitale satsing på innovasjon og brukerorientering for noen år siden. Nettbutikken har for lengst rundet over 200 millioner besøkende hvert år. Det gjør at Elkjøp Nordic nå ønsker å ytterligere styrke sitt digitale team og søker etter flere engasjerte ledestjerner innen e-com, analyse, digital forretningsutvikling og design. Elkjøp Nordic har 270 ansatte på hovedkontoret i Nydalen.

Digitalteamet består allerede av en unik sammensetning av mennesker med meget høy digital kompetanse og faglig tyngde. Satsning på gode verktøy, høy investeringsvilje, solide økonomiske resultater og en positiv omsetningsvekst i selskapet, gjør Elkjøp Nordic til en av de mest attraktive arbeidsgiverne for digitale fagfolk i Norden.

Elkjøp Nordic flyttet i august 2017 inn i nye og lekre lokaler i Nydalen i Oslo.


Du blir en del av et av Nordens førende digitale team og vil få kollegaer med ekspertkompetanse innen Web analyse, forretningsutvikling, brukeropplevelse, front- og backendutvikling og mye mer.

Vi jobber på tvers av alle digitale kanaler og plattformer for å finne forbedringspotensial til å lage nye løsninger som styrker brukeropplevelse og bidrar til positive resultater for Elkjøp. Vi har en brukersentrisk tilnærming til design og ønsker å teste ut alle nye løsninger før de går live på våre nettsider eller butikker. Dette gjør vi for at sikre den best mulig opplevelse når våre kunder besøker oss i hele Norden.

Nå ser vi etter deg som er heldigital og kombinerer kunnskap og interesse for design, UX og frontend på en intuitiv måte. Du har erfaring fra å jobbe i byrå eller inhouse med å lage nettsider, landingssider og løsninger både selvstendig og i tett samarbeid med andre.

Du har kanskje bakgrunn som designer og har utviklet en sterk interesse for de digitale flater og løsninger som gjør at ting både ser bra ut og fungerer. Hos oss vil du uansett ha dyktige kolleger som gjør deg bedre på det du ikke er så god på, og som utfordrer deg til å bli enda bedre der du er best. Du må trives med å jobbe ganske bredt med digitalt design, og være nysgjerrig på å sitte tett på og jobbe med andre fagspesialister innen digital innovasjon og kommunikasjon. Stillingen vil rapportere til Team lead UX.

Du er vant med å jobbe med Adobe creative cloud, prototyping-tools og har kjennskap til frontendutvikling og erfaring med produksjonsverktøyer. Om du i tillegg har erfaring med A/B testing, brukertesting og vet hvordan man finner rundt i Google Analytics, Adobe Test and Target eller andre testing- og analysesystemer er det spennende!

Du kan selvfølgelig vise til en portefølje av flotte grafiske og kreative digitale løsninger, med stor fokus på god brukeropplevelse. Men vi er aller mest interessert i hvilke kreative løsninger du skal skape sammen med oss.

 Har du øvrige spørsmål kan du kontakte en av rådgiverne i Mediabemanning, se kontaktinfo. for telefon/epost. 

Del artikkelen

Kontaktpersoner