FRANK søker kreativ leder

FRANK søker kreativ leder
FRANK søker kreativ leder

Frank er et uavhengig partnereid kommunikasjonsbyrå. Vi integrerer strategi, design, reklame og media, i et tverrfaglig kreativt miljø. Vi tror på at et helhetlig perspektiv i utviklingen av merkevarer skaper de mest bærekraftige løsningene.

Frank har et inkluderende og åpent kreativt mangfold. VI drives av å skape smart og verdiskapende kommunikasjon for våre kunder. Våre ambisjoner er å utvikle et kunnskapsbasert kreativt byrå, som lett kan tilpasse seg oppdragsgi-veres behov for strategisk rådgivning, medierådgivning, utvikling og produksjon av kommunikasjon på tvers av me-dier og flater.

Byrået står overfor flere spennende beslutninger for egen utvikling, både når det gjelder produkter og tjenester, i tillegg til å utvikle en samarbeidsplattform med utvalgte byråer i Stockholm og København.


Nå søker vi en kreativ leder til å bli med på å videreutvikle byrået, våre produkter og vår kreative kultur.

Vi liker å tro at du har både et kreativt hjerte og et strategisk hode. Du er vant med å jobbe på tvers av disipliner, medier og kanaler, både strategisk og konseptuelt. Du trives i dialogen med oppdragsgivere, er vant med å bygge sterke kunderelasjoner og bidra til å utvikle disse over tid. Du har en utpreget forretningssans og evne til å se verdiskapende muligheter for både byrået og våre oppdragsgivere.

Det er en fordel om det bor en liten entreprenør i deg. Du motiveres av å se mulighetene i å videreutvikle et spennende og dynamisk kunnskapsbasert kreativt miljø med store ambisjoner om å representere en viktig og fremtidsrettet rådgiver for våre oppdragsgivere.

Hos oss vil du jobbe med strategiske problemstillinger, lede kreative utviklingsprosesser og bidra i utviklingen av våre produkter i tillegg til å jobbe operativt med egen idé- og konseptutvikling. Du vil få jobbe med noen av Norges mest kjente merkevarer, noen av disse med internasjonale markeder.

Vi kan tilby en sentral rolle i et lite, men visjonært byrå med flat struktur og korte beslutningsprosesser. Med dyktige kreative folk og et mangfold av spennende oppdragsgivere. Med flersidige problemstillinger på tvers av bransjer og kategorier.

Vi holder til i lyse og hyggelige lokaler i egen toppetasje, sentralt i Oslo sentrum.

Ta kontakt med Eivind eller Nejra i Mediabemanning om du ønsker mer informasjon om stillingen. Vil du sende oss en søknad, gjør du det via lenken "Søk på stillingen". Søkere behandles fortløpende. 

Vi ser frem til å høre fra deg! 

 

Del artikkelen

Kontaktpersoner