Futatsu-Aris leder Mediekonferansen

Byråleder Aris Theophilakis i Futatsu Industries blir konferansier når Mediekonferansen går av stabelen i Tønsberg 25. oktober.

Futatsu-Aris leder Mediekonferansen
Futatsu-Aris leder Mediekonferansen

Kilde: Kampanje

- Å få være i midten av kommunikasjonsbransjens beste fagkonferanse er et privilegium for en nysgjerrig fyr som meg, sier han i en pressemelding.

Theophilakis mener at det er viktig å gjøre opp status for bransjen, for ikke alt er i endring selv om mange hevder at sosiale medier har revolusjonert markedskommunikasjonen.

- Den røde tråden i programmet slik jeg ser det er å finne ut hva som flytter på seg og er i endring, og hva som forblir konstant. Det være seg innen markedsføring eller media. Både de store navnene og de interessante hodene er godt representerte, så du skal være ganske høy på deg selv om du ikke tror du kan lære noe i Tønsberg i oktober, mener Aris.

Marketing-guru Kevin Lane Keller, CEO i Mindshare Antony Young, Schibsted-direktør Rolv Erik Ryssdal, neuromarketing-ekspert Eric Du Plessis, TVNorge-sjef Harald Strømme og årets foredragsholder 2010 Njål Berg skal fylle konferansen i år, i tillegg til en av Sveriges mest ettertraktede foredragsholdere, Pär Lager. I tillegg kommer en av Nordens mestvinnende kreatører Erik Heisholt, Kathrine Mo fra Statoil, markedsdirektør i Orkla Runar Pahr-Andresen, journalist Kathrine Aspaas, med flere.

Del artikkelen