Går fra McCann til Schjærven

Anders Waage er ansatt som leder for Schjærvens digitale enhet. Han kommer fra stillingen som kundedirektør og kundeansvarlig for Statoil ASA i MediaFront og McCann og har tidligere også jobbet som daglig leder i Laboremus.


anders-waagePå bildet: Marius Damsleth, Andreas Waage og Ståle Schjærven

Kilde: Kampanje
Dermed forsvinner enda et Statoil-hode fra reklamebyrået McCann - som i disse dager kjemper en innbitt kamp om en forlengelse av den viktige reklamekontrakten med landets største selskap. Nå blir det i stedet digitale oppgaver i Schjærven som skal fylle Waages hode.

- Jeg hadde sterk tro på Schjærvens tilnærming til kommunikasjon før jeg begynte her, og har virkelig blitt imponert og bergtatt av folkene og kompetansen som bor i organisasjonen her i løpet av min første måned i jobben, sier han.

Administrerende direktør i Schjærven Reklamebyrå, Marius Damsleth, sier Anders Waage blir sentral i arbeidet med å videreutvikle byråets tjenestemeny.

- Samtidig skal vi fremdeles fokusere på å levere digitale løsninger som gir effekt. Vi kommer til å fortsette å bygge videre på egen kompetanse, men vil også se etter flinke folk som kan hjelpe oss å blir enda bedre. Det ligger også et spennende potensiale i å utvikle samarbeidet mellom ReMedia og våre digitale ressurser. Anders vil bli en nøkkelspiller og en viktig katalysator i disse prosessene, sier Damsleth.

Del artikkelen