Halsen til Dinamo

Blir daglig leder i Dinamo PR etter at Berly Lund Grønning trapper ned.

Tar over: Wenche Halsen tar over etter Berly Lund Grønning i Dinamo PR.
Tar over: Wenche Halsen tar over etter Berly Lund Grønning i Dinamo PR.

Kilde: Kampanje

Wenche Halsen er ansatt som ny daglig leder i Dinamo PR. Halsen kommer fra en lederstilling i Burson Marsteller, og etterfølger Berly Lund Grønning, som etter 16 år som leder i PR ønsker seg nye oppgaver i Dinamo.

- Dinamo er et av Norges mest spennende kommunikasjonsmiljøer. Jeg gleder meg til å bli kjent med miljøet fra innsiden, sier Wenche Halsen.

Hun er på plass i Dinamos lokaler på Lagåsen første desember i år.

- Jeg ser fram til å videreføre det vekstarbeidet som allerede er påbegynt, og er overbevist om Dinamo PR vil sette enda tydeligere spor i tiden som kommer.

Berly Lund Grønning har ledet Dinamo PR siden Dinamo-huset ble etablert i 1997. Hun har fylt 63 år og ønsker nå å overlate lederjobben til nye krefter, men helt ut av Dinamo forsvinner hun ikke. Lund Grønning går nå over i en ny rolle som prosjektdirektør i Dinamo og skal fortsette å jobbe med flere av selskapets større kunder.

- Jeg gleder meg til å gå over i en annen rolle, og overlater roret til Wenche i visshet om at hennes solide bakgrunn og kompetanse gjør henne mer enn egnet til å utvikle og styrke Dinamo PR, sier Lund Grønning.

- Og jeg er glad for å ha med meg Berly på laget videre, det vil være viktig å forvalte hennes erfaring og kompetanse på en god måte, sier Halsen.

Wenche Halsen har nærmere 30 års erfaring fra kommunikasjonsbransjen, 14 av dem i byråbransjen. De siste 11 årene har hun arbeidet i Burson Marsteller der hun har vært en del av ledergruppen, og avdelingsleder for media- og krisekommunikasjon. Halsen har også vært rådgiver og fagansvarlig i Geelmuyden.Kiese, redaktør i Norsk Ukeblad og pressetalskvinne i SAS.

- Vi har vurdert mange og sterke kandidater til lederjobben etter Berly, sier administrerende direktør John Arne Medalen i Dinamo.

- I Wenche Halsen fant vi det vi lette etter; faglig tyngde, ledererfaring og en personlighet som står til Dinamo. Når vi i tillegg får beholde Berly i en sentral rolle i Dinamo, er jeg veldig fornøyd.
Del artikkelen