Heder til norskutviklet nettløsning

FWA Site of the day hedrer SMFB og Good Morning for nettstedet til hodetelefonen Diesel Vektr.


Heder til norskutviklet nettløsning
Heder til norskutviklet nettløsning

Kilde: Kreativt Forum

Norge har igjen vunnet «dagens beste nettsted i verden». Denne gangen er det jobben for Diesel Vektr som blir belønnet med heder og ære, en jobb utført av SMFB, Good Morning og de franske kunstnerne i Creative Sweatshop.

Vektr er et resultat av at klesmerket Diesel bestemte seg for gå inn i lydbransjen og opprettet underavdelingen Diesel Noise Division, hvor de skiller seg ut med nybrottsarbeid innen 3D-lydteknologi. Selve det tekniske innholdet leveres av Monster, mens Diesel har ansvaret for utformingen.

For å demonstrere lyden fikk SMFB laget et sett med ulike musikalske stemninger som ble mikset i 3D. De allierte seg med det franske kunstnerkollektivet Creative Sweatshop til å lage visuelle motstykker til musikken, inspirert av hodetelefonenes design. Så fikk Good Morning ansvaret med å presentere dette på nett.

Løsningen finner du på FWA-sidene.

En institusjon
FWA er en utmerkelse som gir daglig anerkjennelse til digitale produksjoner. Storheter som Fantasy Interactive, North Kingdom, Goodby Silverstein & Partners alle er innlemmet i FWAs Hall of fame.

– FWA har for oss i Good Morning vært som en institusjon når det gjelder å løfte frem digitale produksjoner, og vi er veldig stolt over å få vår fjerde tittel «Site of the day». Vi vet det er langt frem til «Hall of fame», men vi liker å tenke at vi en vakker dag står presentert på samme liste som de andre utenlandske storhetene, sier produsent i Good Morning, Eirik Fjellaksel.

Del artikkelen