Involve søker strategisk rådgiver

Foto: Involve
Foto: Involve

Involve holder til på Skøyen i Oslo. Vi er 32 kommunikasjonsfolk som deler én enkel filosofi: den beste måten å skape relasjoner til et produkt eller en tjeneste er å involvere og engasjere målgruppen. Derfor er vi - Involve.

Involve er et komplett kommunikasjonshus og består av flere kompetanseområder: reklame, design, PR, sosiale medier og content samt grafisk rådgivning og formidling og et bredt spekter av digitale tjenester. Hos oss jobber vi sammen og tverrfaglig på tvers av kompetansefelt for å skreddersy løsninger etter kundens behov.

Involve er et norskeid byrå, men er en del av Havas - et av verdens store reklamenettverk. Involve PR er også en del av Nordic PR Partners, et godt samkjørt nordisk nettverk.

Involve er kjent for et godt miljø og lave skuldre og vi har en god og avslappet stemning på kontoret som fører til høy trivselsfaktor både for oss og våre kunder. Kombinasjonen av et uformelt miljø, mye kompetanse og lidenskap for jobben gir tillitsfulle kunderelasjoner som varer.


Vi søker nå etter en erfaren og faglig sterk strategisk rådgiver som er god på å utvikle og drive kreative og sterke kommunikasjonskonsepter for eksisterende og nye kunder. 

Arbeidsoppgaver:

Du er god på forretningsutvikling på et overordnet nivå og skaper tillit hos kundene gjennom din analytisk- og strategisk fundamenterte rådgivning. Du bruker innsikt for å etablere forståelse, sette gode og tydelig forretningsmål og skape utvikling.

Vi ser etter deg som har erfaring fra rollen som rådgiver eller konsulent i et byrå eller som ansvarlig for utvikling av merkevarer og tjenester.

Du har god oversikt og erfaring med bruk av etablerte og nye mediekanaler. Du drives av å finne gode og kreative løsninger som skaper positive resultater.­

Personlighet/bakgrunn:

Vi ser for oss at du har erfaring fra en rolle som rådgiver, strateg eller konsulent i et byrå, et kommunikasjonsmiljø eller som ansvarlig for produkter eller tjenester i en merkevarebedrift. Du er analytisk, energisk og engasjert, og trives med å få andre rundt deg til å trives med å levere gode løsninger til våre kunder. Du har erfaring med å lede oppdragsgivere og kreative team gjennom viktige prosesser.

Vi tilbyr:

En meget sentral rolle som skal posisjonere og skape videre vekst og utvikling av Involve. Vi har et godt arbeidsmiljø med god stemning og en dedikert gjeng med flinke folk som presterer veldig godt.

Vennligst søk via lenken/søkeknappen på denne siden.

Del artikkelen

Kontaktpersoner