Kjeserud til Carat

Den nye Carat-sjefen Pelle Stensson har ansatt Ronny Kjeserud som strategisk direktør.

Kjeserud til Carat
Kjeserud til Carat

Kilde: Kampanje

Dermed forlater Kjeserud stillingen som strategisk rådgiver i PR-Operatørene og partner i morselskapet Mereris, til fordel for en lederstilling i det Aegis-eide byrået Carat. Som strategisk direktør blir Kjeserud leder for den strategiske avdelingen og vil ha ansvaret for Carats faglige leveranse innenfor blant annet innsikt, posisjonering, kommunikasjonsplanlegging og -strategi.

- Vi er meget fornøyde med å få med Ronny på laget. Hans kunnskap om den moderne kommunikasjonsverden kombinert med hans lange erfaring fra ulike sider i bransjen samt arbeid tilknyttet store og krevende kunder, vil uten tvil være med på å styrke Carat. Våre kunder skal få mer valuta for investerte markedsmidler, sier administrerende direktør i Carat, Pelle Stensson, til Kampanje.

Bygger nytt Carat
Dermed ser arbeidet med å bygge opp et nytt Carat til å fortsette etter at folk som blant andre Eldar Skylstad, Helle Thorkildsen, Diana Kverne,Tove Larsen og Øyvind Solstad har sluttet. I tillegg til Kjeserud hentet Carat-sjefen inn Stian Jansen som ny kundedirektør i august i fjor.

Også Stensson er relativ fersk i som leder av Carat. Han ble hentet inn av Aegis-topp Paal Fure i mai i fjor.

- Jeg er også fornøyd med at vi nå begynner å se konturene av vår satsning med å finne en optimal kombinasjon mellom gammelt og nytt i Carat. Den kunnskapen som allerede finnes i byrået i tett samspill med den Ronny og Stian kan bidra med for våre kunder, vil helt klart bli spennende. Dette blir veldig bra, sier Stensson.

Starter i mars
Ronny Kjeserud har lang fartstid i det norske markedsføringsmiljøet og har hatt en rekke ledende stillinger i bransjen som blant annet merkevaredirektør i Telenor, partner og strategisk rådgiver i Naked, markedssjef i Levis, presearch- og trendansvarlig i Coca-Cola samt konsulent og planner i McCann.

- Det blir veldig motiverende å begynne i Carat. Jeg ser frem til å bidra med det jeg kan overfor nye, spennende kunder og sammen med nye, dyktige kolleger. Carat har i lang tid dokumentert sin faglige tyngde og vilje til å videreutvikle seg som "fullservice-byrå". Å få være med å påvirke hvordan Carat sine kunder skal forbedre sin konkurranseevne er veldig motiverende. At Carat i tillegg har et meget spennende byrå på gang med Pelle og Stian i tillegg til alle andre som jobber i Carat, er et kjempepluss, sier Ronny Kjeserud.

Ronny Kjeserud starter opp i Carat i begynnelsen av mars.
Del artikkelen